motherofLeyla Bugün kızım 3 ay 6 günlük, 2 gündür felan üstündeki kıyafeti ağzına alıyor sizinde böyle mi bebekler :) bu defa neyi keşfediyor acaba :)
Abdisumeyye motherofLeyla 7 ayligiz bizde aynıyız elbise giydirrim ağzına alır 😃😃 bulduğu herşeyi ağzına götürmeye çalışıyor
motherofLeyla Deletedmom_110 Allah Allah normal bi durum heralde bizimki memeyi emmez ama elini emer kıyafetini emer anlamadım gitti 😂
i23m Benimki de alıyor hatta banyo sonrası havlusunu ağzına alır. Elini tutarım parmağımı ağzına alır 😃 Damağı kaşınıyor, bulduğu her şeyi ağzına götürüyor. 5 ay 7 günlük 🌸
motherofLeyla i23m belki sizinkinin diş dönemidir ama bizimki daha 3 aylık şimdiden damak kaşınma olur mu bilmem elini alır hışırtılı kitabı tuttururum eline onu alır kıyafeti sürekli üstünde olduğu için onu daha çok alıyor 😂
Ygtygt Benim bebeğim de 4 aylık eline geçirdiği her şeyi emiyor hatta sömürüyor kıyafetini battaniyeleri falan. O esnada meme veriyorum almıyor Annemde bu bebek aç diyor hep😞
i23m Ygtygt hayır açlıktan yapmıyorlar. Bu çocuk aç cümlesinden nefret eder hale gelmiştim ben de. Hem keşfediyor hem de damağını kaşımaya çalışıyor
motherofLeyla Ygtygt yok ya ilk zamanlar bende öyle sanıyordum elini emiyordu acıkmış diye mama veriyordum içmiyordu sanırım şuan ağız yoluyla keşfediyorlar ilk herşeyi :)
motherofLeyla Abdisumeyye o zaman normal bi durum ya elini ağzına almasına emmesine alıştımda kıyafeti daha yeni yeni alınca bi şaşırdım 😂😂
Abdisumeyye motherofLeyla evet canim ya herşeyi ağzına götürüyor kumanda islak mendil telefonum koltukta yq bir çabası var almak icin gireceksiniz 😂