watermelonlove Arkadaşlar Nevşehir de konaklama yapacağımız güzel bir otel arıyoruz? Ayrıca nereleri gezebiliriz? Nerde ne yenir içilir? Bebek arabasıyla gidilecek ortam önerileri olsun lütfen 🥰 1 gece kalıp 2 gün gezmeyi planlıyoruz 🥰
bilgekizinannesi watermelonlove azure cave suits otelde kalmıştık biz balayında gitmiştik. Harikaydı otel. Bebekle ne yapılır bilmiyorum zira benim bebiş biraz zor henüz tatil planı yapamıyorum onunla 😁
watermelonlove bilgekizinannesi Ya Nevşehir aslında bebekle uygun bir tatil ortamı olur mu bilmiyorum biraz dağ taş kızım için deniz istiyorum ama bu yıl maddiyat buna müsait değil bizimde Nevşehir hayalimiz var bari gidebilirsek ona gidelim dedik ama çocukla nasıl olur o ayrı
bilgekizinannesi watermelonlove evet oralı arkadaş çıkarsa daha iyi yardımcı olur. Yalnız yaz diye güvenmeyin çöl gibi iklimi gece çok soğuk oluyor gündüz de çok sıcak. Mutlaka gece için kalın bir şeyler alın hırka vs. Bebeğe battaniye gibi
Zamansizportakal Aracınız varsa eğer solo Cafe suit de kalmıştık 2 gece her yere araçla 10-15 dklık bir mesafedeydi zaten memnun kalmıştık otellerin yoğun olduğu yerde değildi daha sakindi o yüzden hoşumuza gitmişti