AytenMina Arkadaşlar önceden dolu dolu olan gögüslerim artık bomboş. Önceden sütüm gelince tsörtümden bild dısarı cıkardı şimdi 8 dk sagıyorum ondsn sonra damla damla akıyor sanırım sütüm yavas yavas bitiyor böyle olup sütünü tekrar cogaltabilen var mı cok cok üzgünüm.
dgn-adl1 AytenMina bende aynı durumdayım maalesef 3.5 aylık oğlum o kadar şey denedim ama olmadı bi türlü 🌸
1234__ AytenMina bi kere en önce sütüm gelmiyor bitiyor endişesini bırakın en önemli tavsiyem. İkinci tavsiyem güzel uyuyun sakın uykusuz kalmayın bebeği babasına verin ya da yardımcı baska birine geceleri düzenli uyuyun yani deliksiz uyumamız lazım iki üç saatte olsun.üçüncü tavsiyem eczanneden süt arttırıcı damlalar var onu hemen alıp kullanmaya başlayın.Rezene çayı için günlük 4 fincan birde sabahları kalkınca dut pekmezi ya da normal oekmez şerbeti yapıp için:)ama en basta sütüm yetmiyor düşüncenizi bırakın direk psikolojiyle alakalı süt
melo23 AytenMina solgar brewers Yeast with b12 vitamin var çok etkili benimde sütüm azalmıştı su malt içecekler hiç biri bunun kadar arttırmadı ilk günden etkisini gördüm
Lucy AytenMina İlk zamanlar süt üretimi daha fazla olur zaten. Bunun tek çaresi bol bol emzirme (ya da sağım) ve sıvı tüketmek. Göğüs uyarıldıkça süt üretimi artar canım.
Meleklerinannesiii AytenMina kimyon çayı yap bana bi sağlıkçı söylemişti , eşi sürekli günde 3 4 fincan içermiş sütü de çoğalıyormuş gazada iyi geliyormuş , bende işe yaradı , dereotu tüket
dgn-adl1 AytenMina Malta’na biraz fayda etti ama dereotu ciğer bulgur su her duyduğumu dendim ama maalesef 🤷🏻♀️