Bahar47 canım 4.5 aylıkken bebeklac kaşık maması yedirdim sadece iki öğün sabah ve akşam geri kalanlar itiş kakış devam sütü verdim ve günde bir kez mutlaka yoğurt ile başladım. Sonra havuç ve kabak teker teker haşladım ezdim yedirdim baktım alerji sorunu yok ikisini birleştirip yedirdim ama bunlar ilk zamanlar hep tadımlık gibi oldu yani bir öğününün kaplayacak kadar değil hep devam sütüyle uyutarak geçirdim bende senin gibi uykusunda yedirebiliyordum sadece (hala öyle). 5 aylık oldu ve kabak havucun içine pirinç katarak bir öğün haline getirdim.
Yavaş yavaş ilerledim şimdi 6 aylık yoğurt çorbası balkabagı çorbası kabak çorbası yiyor( çorba dediysem hepsi haşlama ezdikten sonra az zeytinyağı ile yediriyorum). Şuan sabah 7 de uyanıyoruz uyandıktan 1 saat sonra kahvaltı hazırlıyorum. Labne peyniri tereyağı yulaf bebek ekmeği devam sütüyle ıslatıp yediriyorum. 9 da uyuyor uyurken devam sütü. 12 gibi Öğlen yukarıda saydığım çorbalardan birini. Üç saatte bir yiyor artık saat üç gibi tarhana çorbası 6 da muhallebi 9 da gece uykusuna geçiyor devam sütüyle. Yemeklerinden bir buçuk saat sonra birinde yoğurt birinde de meyve yediriyorum. Ara öğünler hiç bir zaman çorba içmesi gerektiği saati alıkoymuyor herşey saaatli ve çok çok çok sabır gerekiyor bazen yemek istemiyor oyunlarla bin bir türlü şebekliklerle yediriyorum. Ek gıdaya başlayınca bebeğim kilo aldı mamayla hiç kilo almıyordu. Benim sütüm 5 aylıkken kesildi işe başladım.