Hkshkshsk Kizlar bu ay son alıyoruz dimi Bi ara maaş baglancak yok tekrar başvuracak kimi başvurusu kabul olan devam edicek vs vs şeyler denildi şimdi en son ne oldu bu
efeninannesi4207 Hkshkshsk valla ben geçen ay pttye gittiğimde arkamda sırada duran kadın dedi Aralık ayına kadar uzatıldı diye benim haberim yok dedim haberlerde söylediler izlemedin mi dedi yok dedim. Bende de son ödeme tarihi 7 Aralık yazıyor
Hkshkshsk Ecesultann devletin verdiği para yardı mi bu ay son olucakti sonuç ne oldu diye sorayım dedim
Ecesultann Hkshkshsk devlet ne parası veriyor hiç bilmiyorum biraz açıklarsanız belki bende başvuru yapabilirim
Hkshkshsk Ecesultann devlet ev hanımlarına 12 ay boyunca para desteği sağlıyordu bu ayda son bittiyir e devletten başvuruluyor sosyal yardım diye çocuk sayısına göre deqisiyir benim 1 oğlum var 1200 TL alıyorum kimi 1300 alıyor
Hkshkshsk Ecesultann devam edicek diyorlar ama yinede siz başvurun ne olur ne olmaz bazen bı kaç kez basvuruyorum çıkmıyor bazende ilk başvuruda çıkıyor
Selinsuuu Bende sosyal yardımlaşma da tanidigim var yilbasina kadar dedi ama bu ay 3000 dedi artk yukselmis
CerceiLannister Hanımlar aile destek ödemesi diye geçiyor. Başvuru yapın çıkar büyük ihtimal benim kuzenim 1600 lira alıyormus her ay