Ess92 Kızım 2 3 haftadır annenenene diyor sanki anne demeye çalışıyor gibi bilinçli mi diyor bilmiyorum… sizin bebişleriniz ne zaman anne demeye başladı?
gencmom_ Ess92 7 aylıkken anne 2 kere falan dedi şuan 8 aylık baba diyor ağlarken anne diyor 😂 anne olduğumu ağlarken hatırlıyor
oglumubeklerken Ess92 valla benim oğlum 9 aylık bilincli şekilde baba dedi, taaa 16 aylıkken de bilinçli şekilde anne dedi 🥲
Momyofthesun Ess92 bikaç kez heycanlandığında bir şey isteyeceği zaman anne kelimesini duyduk eşim de duydu hatta. Ama bilinçli mi bilmiyorum sanmıyorum da 😂 ağlarken anne diye ağlıyor ama o ıngaaa gibi bir şey bence. Kızım 9 aylık
Ccyyln Ess92 benim kız 14 aylıkken anne dedi her şeyi söylüyordu sadece anne demiyordu şu an 17 aylık ve annem diyor o öyle söyleyince öpe öpe bitirmek geliyor içimden 😂😂
Ysgl26 gencmom_ ahaha kesinlikle bu yoruma katılıyorum. Baba dede gel mama meme kedi bile diyo ama annesi ancak ağlarken yada uykusu gelince aklına geliyo benim oğlanın da
gencmom_ Ess92 8 aylık iste mama diyor baba diyor babayıda bay bay olarak biliyor el sallıyor çünkü bence farklılık var çocukların arasında
Annemioldumsimdi Kızım 10 aylık, daha önce de benzer şekilde söylüyordu belki ama birkaç gündür çok net ve sürekli anne diyor 🥹
Melis1706 Ess92 6. Ayin sonunda hecelerken videoya aldim anne dedi tabi benden yaslar selale😂ama bidaha pek demedi soyluyorum guluo bana alkis yapio
Melis1706 Ess92 bidaha demedi birkac gun surdu o aylarda bilincli demiyorlarmis zaten ama duymak bile beni nasil duygulandirdi anlatamam😍
Rumeysaerva Ess92 7 aylıkken dedi ilk zamanlar bilinçsiz diyorlar ama gün geçtikçe bilinçli söylüyorlar
milletsanaseymiolacak Sibtug ya yalnız değilsin sürekli anne anne dememe rağmen herşeyi söylüyor anne demiyor asla 😀