gencmom_ sabah uyandırırım yatağında sohbet ederiz kahkahalar atar güleriz. Mutfağa mama sandalyesine oturtup geceden kalan bardakları makinaya koyarım bu sırada onunla konuşurum mamasını hazırlarım. Elimizi yüzümüzü yıkarız. Mamasını içirip altını değiştiririm vitaminlerini veririm kremlerini sürerim kocaman sünger oyun halımız var onu açarız perdeleri camı açarız. Oyun oynarız bazen tek oynar ama ben hep yanında otururum çünkü hanımefendi öyle ister😂 sonra kahvaltısını hazırlarım genelde muhallebi yer o soğurken babamızı uyandırır bizim kahvaltımızı hazırlmaya başlarız hep birlikte kahvaltı yaparız. Süpürgeyi çok sever birlikte evi süpürüp çiçekleri sularız. Sonra ilk uykusuna yatar bende zaman kaybetmeden onu uyutup yatarım😂😂 uyanınca öğle yemeğini hazırlazır birlikte onu yer yine oyunlar oynarız ikinci uykumuza yatarız. Kalkınca yemeğini yedirip mutlaka parka çıkarırım eksikler varsa markete uğrar onları alırız oyalanabildiğimiz kadar dışarda vakit geçiririz sonra eve gelip tekrar akşam mamasını hazırlarım duşumuzu alıp uykuya hazırlanırız her an yanındayım o da benim yanımda(tuvalette bile😅) bazen çamaşır asarken ben asarım o çekiştirir düşürür ben katlarım o bozar falan çok ev işi yapamıyorum bütün zamanım onunla geçiyor yemek bile zar zor oluyor ama o mutlu ve bu benim için dünyalara bedel..