husnataskiin Kızlar 40′ım çıktıktan sonra Allah nasip kısmet ederse mevlüt okutacağım ama güvenilir bir yer bulamadım önerilerinize açığım 🙏🏻
Melis1706 husnataskiin yasin herkes dagitiyor birde yazilari cok kucuk yaslilar okuyamiyor diye kese icinde mutfak havlusu dagittim birde pogaca ayran yaptirdim
Ysmn-12 Anahtarlık ve yasin yaptırmıştım , anahtarlık yaptirdigim yerin numarası var , yasini hatirlamiyorum
husnataskiin Durudurum büyük ihtimalle oradan sipariş vereceğim ınstagram sayfalarına karşı bir güvensizlik oluştu 🤷🏻♀️🙂
Melek-Naz1 İnstagramdan mevlit hediyelikleri sultan a bakın isteseniz 40 tane küçük yasin vede tesbih 369 TL kese içinde bide bebek ismi yapmışlardı memnun kaldım
Busel husnataskiin bizde 9 temmuzda yapacağız yasin herkesin evinde olduğu için onun yerine anahtarlik dağıtacağım. Cantık ayran sekerpare vereceğim. Lohusa şerbeti yapacağım bide belki de lokum dağılabilirim
Senazz11 husnataskiin Ben bu şekilde yasin dağıttım içinde lokum koyduk tesbih Ayetel Kürsi bide instgramdan yaptrmistim @Mevlutdukkanii Hesap bu
husnataskiin Senazz11 tam istediğim gibi yaptırmışsınız siz 🙏🏻 Allah kabul etsin bende sayfaya bir bakayım
Senazz11 @“husnataskiin”#p26482310Amin canım çok sağol bende çok araştırdım buraya güvendim çok şükür sorun çıkmadı