sumeyyeyilmaz Hanımlar evden iş yapıyor musunuz? Yapıyorsanız bana da bilgi verir misiniz ya. Bebeğim olduktan sonra çalışmayı bıraktım ama bir şeyler yapmadan duramıyorum hem uğraş olur hem de evime biraz maddi destek olurum.
Asyaveannesi04 sumeyyeyilmaz Eliniz yatkınsa örgü tokalar var çıtçıtlı harika yada çanta felan dikebilirsiniz
Miran01 sumeyyeyilmaz ben bir iş buldum ama güvenilir mi bilmiyorum deniycem ama bu trenyol hepsiburada çiçek sepeti gibi uygulamalardan gelen siparişi onaylanacakmis ilk başta bir platform açıp 100 tl yatiriliyormus sonra 170 tl olarak geri çekiliyormuş ve sadece banka hesabj olması gerekmiş bi deniycem pazartesi günü 100 eğer dolandirilirsam 100 tl gider ama kazanırsam günlük 300 1000 tl arasiymis denemekten zarar gelmez sizce
Whatdeding sumeyyeyilmaz aynı dertten ben de muzdarip olarak dün post açmıştım . Farklı fikirler var dilerseniz bakabilirsiniz
Whatdeding Miran01 ben söyleyeyim direk dolandırıcılık. Saydığınız uygulamaların böyle birşeye ihtiyacı da yok ayrıca. O parayla gidin bi kahve için. Banka hesaplarınız ve kişisel verilerinizi milletin elime vermeyin. Söylediğinizde bir emek yok emeksiz kim kime 300-1000 veriyor. Ayrıca sizden neden bi para talebi oluyor . Çok mantıksız çok. Lütfen böyle şeylere itibar etmeyin
edakara6509 Miran01 şikayet var.com’da bunun gibi bir sürü dolandırıcılık şikayeti var. Asla itibar etmeyin, 100 tl diyor ama bi şekilde daha fazla para kaybediyorsunuz
Miran01 sumeyyeyilmaz vallahi hiç denemedim sponsor olarak instada çıktı karşıma ama dolandırıcı yazmislar
CatBoy Miran01 Banka bilgilerinizi ele geçirip, sizin adınıza sanal bankalardan (papara, en para gibi) hesap açıyorlar. Sizin adınıza olan hesaplarla yasal olmayan paraları döndürüyorlar. Sakın bulaşmayın.
mervekay0732 Evden yaptığım online isim var güzel hanımlar ben her ay düzenli kazanç sağlıyorum sizde kaznamak isterseniz istagramdan bilgi alabilirsiniz Nermin _akkus