Ayferde Cansu-okan kız kardeşimi 2 yaşındayken deldirmiştik eczanede bede deldirdim ozman bende de ondanda oldu küpeyi çıkarıp temizlemek falan lazım acıdığı için istemeyebilr
Noname21 Tatlican benim kızım da üç buçuk yaşında anne küpe takmak istiyorum diypr ama ben kıyamıyorum ya 😀
Tatlican Noname21 aa erva anne sende var bende yok diyordu devamli bende üzuluyordum😄deldirdik hic sorun yasamadik sende deldir bence istiyorsa
gencmom_ Cansu-okan ben gittim kuyumcuya 1 yaş altının delmiyoruz dedi normalde aklı ermeden delinse daha iyi
fzugurcan Cansu-okan bana vücut bütünlüğüne müdahale gibi geliyor ama yine de annesi sizsiniz, siz bilirsiniz.
nazli-06 Cansu-okan 6.ay aşısının içinde tetanoz da var bence 6.ayı bekleyın aşıdan sonra yaptırın. Ben oyle yaptım bır sorun olmadı. Ama daha ılerkı aylara bırakmayın çünkü dıplerıne baska bır ınsan yaklastırmıyorlar. Birde kulagın delındıgını anlamayıp ellemiyorlar suan 9 aylık kızım smdı olsa hayatta deldırtmez hem durmaz hem çekiştirir.
ppzeynep Cansu-okan Ya mikrop kaparsa, ya üstünü değiştirirken kıyafeti takılır da canını acıtırsa…gibi düşünceler geliyor aklıma. Tabii bunlar büyükken de olabilecek şeyler ama minicik olunca daha bir hassas düşünüyorum. Bence beklenmeli. Bir de yine siz miydiniz yazdığım hatırlamıyorum. Küçükken delinen kulak delikleri kulak büyüdükçe kayabiliyor. Canlı örneğiyim.
Sinem1205 Cansu-okan benim kizim yarin tam 8 aylık oluyor bu hafta gidip deldiricem bende çok heves ediyorum altın küpeleri bile hazır aylardır bekliyor 😍
Tatlican Cansu-okan Sen bilirsin annem hep der ben kucukken deldirmistim ablannkini cok zor oldu giydirirken
cansuturgut Cansu-okan hiçbi sıkıntı yaşamadım çok şükür. Hemşire sakın krem kullanma daha çok tahrişe sebep olur dedi. Sadece batikonla sabah akşam temizledim 1 hafta bile sürmedi iyileşmesi
visneli_turtam Cansu-okan bir buçuk yaştan önce önerilmiyor,bana eczanede öyle dediler ,kulak memesi oturması lazımmış.Oyle de yaptım,tam 1 buçuk yaşında gittim deldirdim ,hiç ağlamadi ve korkmadi 😊 şaşırdık bizde ,elini de hiç kulağına götürmuyor
Minikminik Cansu-okan ileri zamanda deldirmek daha zor olacaktır şimdi bebekler ve sabit tutup deldirebiliyoruz büyüyünce bu mümkün değil ama delimden sonra dikkat edilmeli küpeyi çekebilir kabul etmeyebilir mikrop kapabilir bence en uygun zamanda 6 aydan sonrası