Bizimhikayemiz Oğlum 4 aylik 15 gunluk biz yemek yerken koltuktan düştü etrafina yastık koymuştuk ama normalde ben asla birakmam onu yalniz annem koymuş yeni yeni dönmeye başlamıştı korktum biyerinde birsey yok görünen 1 saat uyutmicam birsey olur mu
Azraada58 Bizimhikayemiz ah yavrum eger imkanın varsa bi götür derim baksınlar icin rahat eder yüz üstü düştüyse bi dinlesinler
minnosummm Bizimhikayemiz benim oğlumda 3 aylık ablası düşürdü gittik tomografi felan çektiler temiz çıktı çok şükür fışkırır tarzda kusması felan olursa götürün bizde böyle şeyler olmadi
alpinanneesi Bizimhikayemiz benim de bugün oğlum düştü koltuktan babası mutfağa gitmiş geldiğinde tam düşerken görmüş önce popo üstü düşmüş sonra kafasına vurmuş yerde de yastık falan yoktu ben hastaneye götürdüm muayene ettiler film falan çekmediler gözlem yapın dediler eğer kusmadıysa ateşi yoksa emzirip uyutabilirsin dediler 2 saat sonra tekrar gelin dediler tekrar gittik doktor vücudunda morluk var mı yok mu diye baktı gözlerine baktı kayma var mı diye parmağını elini uzattı çekiyor mu diye baktı bu kadar sonra eve geri geldik doktora git imkanınız yoksa sizde bunlara dikkat edebilirsiniz
alpinanneesi Bizimhikayemiz ben internetten baktım 2 saat unutmayın yazıyordu tabi doktor demedi bunu hani internette yazan da söyliyim dedim imkanınız varsa doktora götürün ama en azından içiniz rahat eder
Bizimhikayemiz alpinanneesi haliya düştü o yüzden düştüğü yer sert degildi nasil düştüğünü görmedim heryerine baktm kizarik biyeri varmi diye yok boynunu donderiyor gülüyor ve elimi takip ediyor uyanik tutmaya çalışıyoruz
nibado Fışkırır tarzda kusma, gözlerde kayma, davranış değişikliği, uykuya meyilli olma, denge sorunu gibi şeyler gözlemlerseniz hastaneye götürün. İlk 24 saat yakın gözlem yapın
Bizimhikayemiz nibado teşekür ederim saten uyku vakti geldiği için uykusu var ama zorla uyanik tutuyoruz