Rumeysa16 Bebeğimin pipisi enfeksiyon kapmış antibiyotik ve krem kullandık doktor sünnet ettirin diyor ama ben cok korkuyorum. 4 aylığız sünnet ettiren anneler neler yaşadı söylermisiniz😞😞😞😞😞
1bocek1cicekannesi Rumeysa16 biz de yarın oluyoruz Allah’ın izniyle. Bence yaptırın eli kolu çok oynamadan kalkıp yürümeden emeklemeden yaptırmak daha iyi 2ay 27 günlüğüz
Cinar_annesi19 Rumeysa16 Bebeğim 5,5 aylık geçen 1 hafta önce cuma günü sünnet ettirdik an be an gördüm içim gitti lokal yapılırken çok ağladı ama ondan sonra hiç bir sıkıntı olmadı şuan herşeyimiz temiz çok şükür kurtulduk bu dertten sadece ilk gün huysuz oluyorlar o kadar bence yaptırın kurtulun. Benimde oğlumda kanında ve idrarında enfeksiyon çıkmıştı enfekyonu atlatınca hemen sünnetini yaptırdık 😍
NurCelik Kuzum hemen yaptır biz 3,5 aylığız 5 dakkada yaptı maşallah 1 haftada iyileşti hiç sorun yaşamadık sadece ilk gün biraz ağladı huysuzlandı bugün 10 gün oldu dikişinin ipi düşmeye başladı bardak koyunca rahatlıyor bebek
Jelibon88 Bencede korkmayin yaptirin ilk oğluma kiyip yaptirmadim şimdi çok pişman oluyorum akli erdiği için korkuyor istemiyor ikici oğlumu üçbuçuk aylikken yaptirdik ilk gün zor geçiyor ama sonra iyileşiyor hemen
Bensu0988 Keşke daha erken yatırsaydım ne kadar erken o kadar iyi . Daha az anlıyor ve çabuk unutuyor .ama sonrasında iyi yap bakimini
Cinar_annesi19 Rumeysa16 doktor bezlendiği için yarasının çabuk geçiceğini söyledi. 3 tane krem verdi her alt değiştiriceğim zaman kremleri çay tabağında kulak çubuğuyla karıştırıp kremi yarasına gelicek iekilde kulak çubuyla bezine sürdüm cuma sünnet oldu salıya kadar kullan dedi geöti zaten☺️