Miniklolik Merhabalar. 8 aylık oğlum var. 2 yaşında da kızım. Bu salgından dolayı geçmeyen bi ishal var. Kızım da oldu ama o daha kolay atlattı. Oğlumdaki devam ediyor bir haftadır. Bayramda köy falan derken doktora gidemedik. Genel durumu neşesi iyi ama ishal işte. Siz hangi ilacı kullandınız. Bilen var mı.
duruguzel Miniklolik ilaç değil zaten takviye edici Gıda ikiside. Zincfort çinko şurup ve deflor probiyotik saşe kullanmıştım ben. Muadilleri de var içeriği aynı Farklı isimle. Eczacıya sorarsanız verir o size. Enfeksiyon kaynaklı olmadığında ishali bunlar düzeltiyor doktorumun İshal önerisi böyleydi. Her ishalinde de kanında veya kakasında enfeksiyon çıkmıyorsa bunları kullanıyorum
duruguzel Miniklolik dediğim gibi adı önemli değil aslında. Bebeğinize uygun çinko ve probiyotik desteği vermelisiniz
duruguzel Miniklolik bol bol emzirme, sıvısını eksik etmeyin ishalde vücut çok sıvı kaybediyor çünkü. Yoğurt, kefir, tarhana bunlar doğal probiyotik. Patates, muz, pirinç lapası gibi besinlerde tüketebilirsiniz.