Yamaninannesiiiiii Kızlar bebeğim 6 aylık 5 aylıkken geçtik ek gıdaya bebeğimin çoklu besin alerjisi var daha nelere var bilmiyoruz.Şuan sebze püremiz patates yeşil kabak tatlı kabak kırmızı biber şeklinde neler ekleyebilirim içine sebze olarak sizce
cemreninannesi_ Yamaninannesiiiiii bezelye taze fasülye de tadım yaptırabilirsiniz sonra kıymalı bezelye kıymalı fasülye verirsiniz patates havuç da eklersiniz
Yamaninannesiiiiii cemreninannesi_ bezelye tattırdım dün bütün vücudu döküntü oldu alerjisi var sanırım bıraktım 🥹
Yamaninannesiiiiii Hilallllll sağolun süt ve süt ürünleri var ama başka şeylere de var maalesef nelere olduğunu bilmiyoruz kandan bakıldı bayram sonrası çıkacak.
Hilallllll Yamaninannesiiiiii benim bebeğimin de var süt alerjik yumurta bunları ben kendim buldum ama ek gıdaya geçince kabak bal kabağı patates hep kanlı kaka yapmıştı şuan patates düzeldi diğerlerini de deniycem bugün bal kabağı tekrar vercem
Yamaninannesiiiiii Hilallllll bizde sebzelerden bile hep tepkime gördük döküntü şeklinde ama kanlı kaka yok.çok zor gerçekten