Bebeksii12 Merhaba tecrübeli anneler mama sandalyesi alacağım ama kafam karışık çok para vermeye gerek var mı yoksa mama sandalyesi görevi görsün yeterli mi? Ne kadar süre kullanılıyor sandalye
Deletedmom_112 Bebeksii12 ben ikea antilop almıştım, temizlemesi kolay hafif bir sandalye memnundum, yaklaşık 6 ay kadar kullandık kızım 1 yasından sonra masa da bizimle oturmak istediği için kaldırdım, şimdi ikinci çocuğuma kullanacam.
BabyArel Bebeksii12 mama sandalyesi işlevi görsün yeter kafasındayım ben biraz ikea antilop işinizi görür bence çok da sevilen bir model odadan odaya taşıyorum ben sağlam bir ürün
Asyaveannesi04 Bebeksii12 ikea antilop kullanıyorum 6.ayından beri, 18 aylık olucak hala severek oturuyor taşıması, temizlemesi çok kolay
Ogulluana Bebeksii12 ek gıdaya basladigi gunden beri kullanıyoruz daha da kullanacağız 16 aylık mama sandalyesi düşünemiyorum yedirmesi icirmesi çok zor başka türlü
Ogulluana Bebeksii12 baby plus sweet mama sandalyesi kullanıyorum ebebekten almistim 900 liraydı sanırım. Annemgilde de var ama onu marketten almıştım o da iş goruyor. bence kalite farkı illaki var tabi ama sonuçta ikiside aynı şeye hizmet ediyor
Cnnaytmz Bebeksii12 ben baby care mama sandalyesi kullanıyorum bence mutfağınız büyükse o tarz alın değilse ikea antilop mama sandalyesi de uygun olur ama büyüdükçe kullanılabilir mi rahat bilmiyorum. Bizimki mesela önündeki masasını kaldırıyoruz arada masa hizasında bizimle masada yiyor.
Deletedmom_60 Bebeksii12 suan bimde kanz marka vae 250 tl birde ebebekte pizza mama sandalyesi var 220 tl 1 yasina kdr guzel idare eder sizi bakabilirsiniz