Sincappp Başlamaya karar verdim ama hangi videosuna başlamalıyım bir söyleyin lütfen etkili olan hangisi. Ben çoğunluk basen ve karın çalışmak istiyorum ama hangi videosu bilemedim ya.
yamans Sincappp ben karışık yapıyordum haftanın her günü farklı bir video :) sürekli aynı yeri çalıştırmamak lazım. Arada cardio videolarını da yapın mutlaka. Hepsi faydalı bence ama zor 😅
ceriio Sincappp ben karın için denemiştim baya fayda etmişti azcik da boğazımı tutsam çok iyi sonuç verecekti 😂😂😂 internet sitesinden yapıyordum videolar açıp. Hatta eve donunce bende başlamayı düşünüyorum ama karın için olana çok fena ama ölüyorum resmen yaparken 🥴🥴
Sincappp Deletedmom_79 😂😂 hadi ya bak merak ettim şimdi hemen bakıyorum hızlı mı sonuç veriyor aceba.☺️
Sincappp ceriio hadi ya bende karın için çok istiyorum kaç haftaya göbek iyice toparlanıyor aceba. Siz günde kaç kez yaptınız.
ceriio Sincappp günde 1 kere yapmıştım o zaman fazla göbeğim yoktu ama baya azalmıştı ayrıca basenlerden de biraz incelme olmuştu linkini bulursam atacağım