FatmaKrbkl Krizinka_5 taşıt kredisi için faiz oranları çok yüksek bir araba almak için iki araba parası da bankaya veriyosun, bankadaki kadın aynen bu şekilde söyledi bana 🥴
FatmaKrbkl Krizinka_5 taşıt kredisinde vade 12 aydan daha uzun ama hem verdikleri oran düşük hem de faizi çok fazla
Krizinka_5 Krizinka_5 FatmaKrbkl Zynpmom Araçın yaşı kaç olması gerekiyor ve hasar kaydı olsa 3 5 bin kabul ediyorlar mı ?
Zynpmom Krizinka_5 önceden %70 veriyorlarmış şimdi %25 düşmüş . Ve vade düşmüş Bende almak istiyordum ama bu şartlarda çok zor nakit yetmez vade düşük ödemesi zor olacak
Miraesila Şu an bankalar kısa vadede veriyor kredi 300 bin çeksen bile 12 ay vade koyuyorlar .böyle olunca da odemesi yüksek oluyor imkanınız varsa çekebilirsiniz ama yüksek rakamları vermiyorlar artık
FatmaKrbkl Zynpmom alacağınız arabanın yaşına göre eksper gelip ederini belirliyoe banka size %80 e kadar veriyordu
FatmaKrbkl Krizinka_5 araç yaşına göre verilen tutar değişiyor 10 yaşın üstündeki araçlara sıcak bakmıyorlar diye biliyorum