Alissinannesi Basmati pirinç deniyorum ama pirincin markasından mi bilmiyorum pilav yaparken kokuyor yani ağır değil ama rahatsız edici bir konu basmati pirinç kullananlar var mı boyle bı sorunla karşılaştıniz mi hangi marka kullaniyorsuniz
Gamzosgamzos Alissinannesi evet basmati pirincin kendine ozel bir kokusu var mesela esim yemiyor o kokudan dolayı ben zaten pirinc tuketmiyorum sadece kızlarıma kullanıyorum
Ucansupurge Alissinannesi mahmoottu sanırım kullandığım marka trendyoldan alıyorum. Suda bekletiyorum birde normal pirinç gibi önce kavurup sonra su eklemiyorum kaynayan suya sonradan koyup pişiriyorum. Diğer pirinclerden daha fazla su gerekiyor pişmesi için. Extra bir koku olmuyor. Domatesli yapıyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim
Alissinannesi Ucansupurge Zerrin mahr diye hi markanin benimki de havalandirdim acaba rutubet mi diye ama yine aynı bende sizin gibi yapiyorum
Rez Alissinannesi hahahahah hiç unutmuyorum tabi şimdilerde orijinalleri zor bulunur ama eskilerde orijinal İran’dan gelirdi kokusunu bir tek yengem sevmezdi çok çok afedersiniz ayak kokuyor derdi 😷
withecru Alissinannesi kendine has bir kokusu var onun ben de ilk zamanlar yiyemiyordum zamanla alıştım şimdi seviyorum
Alissinannesi withecru baldo kullanıyordum bebeğim sever diye aldım ama kötü alışırım inşallah bbebegim severek yiyor
ElifDefne3535 Alissinannesi yayla alıyorum ben inanılmaz güzel başka bir pirinç yiyemiyoruz 3 yıldır koku sorunuda hiç yaşamadım