CerceiLannister Ikicocukbiranne evet maalesef ki görüyor. Özellikle zaten tv karsısına yatıp yapıyordu ben farkedince tvyi nerdeyse tamamen kestim, gün içinde 1 saat falan telefondan izliyor sadece.
Ikicocukbiranne CerceiLannister onu da bıraktırın, onun yerine karşılıklı otun kitap aktivite gibi zaman geçirin. Rutinleri değiştirmeden davranış değişmez.
EmineYilmaz CerceiLannister 3,5 yaş ve hala devam . Doktorun dediği herşeyi uyguladım ama yok sıkıyor bacaklarını ara sıra. Eskiye göre azalma var o kadar
CerceiLannister Ikicocukbiranne çok haklısınız :( yok yani inanılmaz takıntı yaptım inşallah düzelir dua edin bize lütfen 🥺
EmineYilmaz CerceiLannister yaptığında kucağına al ilgisini dağıt dedi . Sürekli ilgilenin deri tv telefon zaten yasak
Divayorgun Ikicocukbiranne bezden destek alıyor demişsiniz. Ben oğluma 23 aylıkken tuvalet eğitimi verdim. İsterseniz sizde başlayın belki bu süreçte dikkatide dağılır
CerceiLannister Divayorgun nasıl ve nerden başladınız eğitime acaba ben daha erken sanıyordum ama belki bu sırada unutur gider
Divayorgun CerceiLannister anlattım lazımlığı gösterdim ilk bi hafta altına gaptı sonra alıştı. Videolar vardır bunla alakalı araştırın isterseniz
CerceiLannister EmineYilmaz Öyle yapıyorum ama bu defa fırsat kolluyo ve kucağıma alımca da ağlıyor :( off
CerceiLannister Divayorgun Ama benim kızım çişini falan bilmiyor ki anlatsam anlamaz suan çisini oraya yapması gerektiğini.
Divayorgun CerceiLannister anlar anlar üstüne yaptığında bak çişini yaptın gelince lazımlığa yapacaksın diye anlat. Ama her anne beceremiyor eskiler 9 10 aylıkken alıştırırmış şimdi 4 yaşında bile bez takıyorlar