CerceiLannister merhabalar, benim kızım da yapıyordu birkaç kez post açtım hatta uzaktan garip geliyor ama ne kadar üzüldüğünüzü biliyorum 😞 tek fark benim kızım çok küçükken başladı 9 aylıktan itibaren mama sandalyesi, oto koltuğu vs özel bölgesine denk gelen herhangi bir şey olduğunda yapıyordu, sonra yastık vs keşfetti maalesef. Tepki vermemek neredeyse imkansız anlıyorum sizi ama gerçekten tepki vermemeye çalışın çünkü biz dikkatini dağıtmaya çalıştıkça o ısrar ediyordu. İnatlaşıyordu. Sonra buradan bir arkadaş ne zamanlar yaptığına dikkat edin ona göre önlem alın dedi ve ben farkettim ki kızım uykusu varken daha çok yapıyor. Gece uyanıp uykuya dalamadığında yastıkla dslmaya çalışıyordu, yastık vs aldım yanından uyanınca masaj ninni vs yaparak uyuttum hep mama sandalyesinde olduğunda da yemek bile yiyorsa yarım bıraktım alıp beşiğine koydum uyusun diye. Şuan 18 aylığız tam unuttu sayılmaz ama azaldı çok şükür özellikle son 1 haftadır neredeyse hiç yapmıyor. Sizin bebişiniz biraz daha büyükmüş belki daha farklı işleyebilir süreç dilerim çabucak unutur oda. Evet cinsel anlamda yapmıyor ama çok zor bir anne için. Arabayla seyahat bile edemiyorduk hemen başlıyordu ter su içinde kalıyordu, zaten yemek yemeyen bir bebek ama doğru düzgün mama sandalyesinde vakit geçiremiyordu 😞