eylulyagizmoms_ Kızlar bebeğim 3 aylık gözleri masmavi benim göz rengim kahverengi eşimin ela ailede mavi gözlü yok yani. Rengi maviden Kahverengi ye döner mi acaba? Böyle kalmasını çok istiyorum 😅
Elfgrn eylulyagizmoms_ 8. Aya kadar dönebilir. Bizim 4 ay 9 gunluguz bu geçtiğimiz haftalarda değişmeye başladı mesela onu geçtim benim gözlerim yaşımda değişmiş o yüzden ümit bağlamıyorum ben 😂😂
SetenayCo eylulyagizmoms_ 1 yaşa kadar değişebilir. Kardeşimin masmavi gözleri yaşından sonra yeşile döndü.
Utkucan eylulyagizmoms_ oğlumunki döndü malesef nerdeyse 1 yaşındaydı ama ela gibi şuan bal rengi gibi tam kahverengi olmadı
Sarahh eylulyagizmoms_ 8 ayına 1 yaşına kadar değişmediyse dahada değişmez ama bence bebeğinizde göz rengi ela olur
eylulyagizmoms_ Elfgrn yaa bende umutlanmıştım 😅 doğduğundan beri hiç ton olarak bile değişmedi aynı şekilde duruyor dua edeyim o zaman değişmesin 😅
eylulyagizmoms_ SetenayCo yeşile dönse de olur 😅 hep renkli gözlü olmak istemiştim ben olamadım bari çocuğum olsun 😂
eylulyagizmoms_ Utkucan benim kızım da doğduğunda koyu yeşildi gözleri. Şu an 19 aylık kahverengi ama kızımın gözleri 4. Ayda dönmüştü
eylulyagizmoms_ Mira__ aslında babaannem mavi gözlü ve babaannemin tüm kardeşleri oraya çekebilir mi bilmiyorum
Utkucan eylulyagizmoms_ yok ya bizim çok geç değişti hatta göz doktoru 10. Aydan sonra zor değişir falan demişti ama zor olanı başardık biz değişt😂
Ikicocukbiranne eylulyagizmoms_ kızımın 6 veya 7. Ayda maviden döndü şimdi ela kahve gibi bir şey oğlumun ilk 40 güne kadar koyu gri bir renkti 40. günden sonra mavi oldu ve öyle kaldı değişmez dedi doktorsimdi 10 aylık açık mavi bizde yok mavi göz
eylulyagizmoms_ Ikicocukbiranne benim kızımın da koyu yeşilden kahveye döndü 4. Ayda. Oğlum şimdi tam 3 aylık ama doğduğunda ki renkle aynı ton olarak bile değişmedi inşallah böyle kalır 😅
CmreKSidar eylulyagizmoms_ benim kızımda 3 buçuk aylık maviydi yeşile söndü ben ve babası kahverengi gözlüyüz benim babam ve halalarım hep renkli gözlü kalacak mı çok merak ediyorum bende.
ikibebebiranne_ Oğlumun gökyüzü mavisi gibi çok canlıydı 1 yaşına varmadan yeşile döndü şuan yemyeşil 3 buçuk yaşında