Saniye02 Merhabalar kizlar Bebeğim 15 günlük ve uykusuzluk beni cok yordu şimdiden. Acaba kahve icsem emzirmeyi etkiler mi?
BelaCivciv Saniye02 Yani sütten bebeğe kafein geçiyor, daha çok uykusuz kalabilirisiniz😬 Bir fincan içebilirsiniz sanırım abartmadan
tekbasimabakiyorum Saniye02 içebilirsiniz. Hamilelikteki gibi bir iki fincan ama sadece. Ben içiyorum uykusunu hiç etkilemedi diyebilirim. Doz kaçmadığı sürece sorun yok
Deletedmom_79 Saniye02 emzirmenin hemen arkasından iç bol suyla. 3-4 saat içinde büyük oranını atar vücut idrarla
Vina3 Saniye02 kahvekolik biri olarak çocuk doktoruna sormuştum deli misin iç tabi dilediğin kadar demişti. Bebişin uykularını da hiç etkilemedi.
Elfruya Saniye02 ben içiyorum etkilemiyor pek çocuk doktorumuz günde bir fincan içebilirsin kendini kısıtlama demişti
CmreKSidar Saniye02 sezaryen doğumdan sonra bol bol kahve içmek gerekiyor gündü 4-5 sade kahve baş ağrısı icin. Ben içmedim hastanelik oldum bas ağrısından hergün 4-5 kahve içiriyordu doktorum ve içmeye de devam et demişti hala içiyorum günde 2 fincan hiç bisey olmaz merak etmeyin.
Tubalkan Günde bir max 2 türk kahvesi içiyorum. Çocuğun uykusuna tesiri olmadı. Çok canım çekti bir kere bir tek rakı (çok az) içmiştim onun da bir etkisi olmadı. Bu arada granül kahve kahve beyazlatıcı hamilelikte bıraktım bir daha hayatıma almam. Sevgiler…
Esengul-Alperen Saniye02 hamilelikte de sonrasında da sürekli içtim bir sorun olmadı çok şükür:)) kahve vazgeçilmez afiyet olsun ☺
Aylinayliz50 Saniye02 üç aylık kızım var günde bir fincan içiyorum bi sıkıntı olmuyor bol su için birde