ArvenMom Anneyim-a öğlen 1 beri kızım uyumak istemedi çoğu zaman uyudu uyandı saat 2 de uyudu hala uyuyo peki ben bu saat oldu saf saf oturmuş tv izliyorum eşim içerde horul horul uyuyo ben yatsam kızım mama diye uyanır ben uyumadıkça uyanmıyo inatla 🤯
Snmazra 2 de kalktı bu saat oldu tam dalamadi dönüp duruyor bir sağa bir sola pozisyonunu bulamadı. Şu an odada uyuyan tek insan kocam sağolsun umru olmadı horul horul… Neyse sinirlerim bozuk
kizcegunes Snmazra bir de benim eşim bu biraz büyüsün tek olmaz 2. Şart diyor ahshsj gerçekten çok komikler
Yeniannis_ Snmazra ay evet ya benimkide böyle mama hazırlamaya giderken kaldırıyorum cocuk yanında mızmızlanıyor diye bu cocuk bu kadar nasıl aç duruyo diye hesap soruyo bide o an ağzına vurasım geliyo 😂😂
Yeniannis_ cnn29 aynı şey daha demin bizdede oldu 🙈 bu gaz sorunu bitsin artık yoksa biz biticez😂 bi kakaya pırta sevinir oldum
Sehercomak1301 Yeniannis_ ahh bende dört gözle bekliyorum gaz sorununun bitmesinin 3 ay 12 günlük olduk hâlâ bitmedi geceler kabus oldu resmen gazdan ıkınıp kıvranıp duruyor hep çocum