Minikerkegim Ceylanhamza valla e bebek marka baby plus almıştım hiç çekmiyordu geri iade ettim lansinoh aldım cekim gücü cok güzel ama benim sütüm yok 🤷🏼♀️ 300₺ almıştım 220₺ ye veririm düşünürsen 😌
Minikerkegim Ceylanhamza yani canım daha bir aylık oldugu için baska bişey yapamıyorum 😞 inşallah gönlüne göre bişey bulursun 😘
MomTubamom Ceylanhamza az kullanılmış değil iki çocuk büyüttüm onunla mamajo elektrikli yanında iki paket süt saklama poşeti de var sayısını bilmiyorum daha çocuk düşünmediğim için 150 ye satarım kargo size ait çok kullanışlı 375 e almıştım o yüzden indirim payı yok ürün sapasağlam ilgilenirseniz görüşebiliriz
Scs4108 Haklısınız iki ay önce 550 TL ye alındı bütün parçaları kutusu garantisi öylece duruyor letgoya da koymuştum zaten inanın daha eskileri daha yüksek fiyatlara satılıyor garantili ürün hakediyor ama bütçe meselesi tabi daha uyguna bulursunuz umarım
ElifTzn Mochi marka Manuel sağma pompasına bakmanı öneririm. Kendi sağım yapıyor. Elektriklilerden çok çok daha kullanışlı. Fiyatı da 100 TL.
Miniginannesi Ceylanhamza normal fiyati 450-500 tl civarinda 1 yil daha garantisi mevcut sizi de kirmak istemem ama ne kadar ayirdiginiz butce?