Aduru Merhaba anneler kızım 3 aylık anne sütü alıyor sadece bugün 12 gün oldu kakasını yapmadı. Zeytinyağı kulak çubuğuna sürdüm biraz uyarı yaptım ama yok yinede sizce normal mi 15 inde kontrolü var 15 inde doktora gideceğiz
Elizece Aduru anne sütü alan bebeklerde 12 gün e kadar diyorlar fazla olmuş bende aynı sıkıntıyı yaşadım halada yaşıyorum libelaks sıkıyorum yarım yapıyor bazen sıkmam rağmen yapmıyor ama huysuz değil ağlaması yok sen yinede biran önce görüş 15gün çok kuzum
Haribo42 Aduru ben 2 gun yapmayinca oturup aglamak istiyorum coknuzuluyorum 12 gun nasil durabildinizki:((( hemen gidin hemen
2YildizAnnesi Aduru bir hafta 10 güne kadar normalde. Seninki birazcik fazla olmus, mutlaka doktora göster. Masaj yapmayi denedinmi hic, benimkinde cok yararli oluyor. En gec ertesi gün yapar.
Merve Aduru canım benim kızım 6 gün yapmadı. Doktor gliserin kansuk verdi fitil. Onunla rahatladı çocuğum. 12 gün çok fazla
Burakselim45 12 gun mu 😳 direk doktora gidermisiniz lutfen doktorlar 5 gun yapmazsa direk hastaneye getirmemizi soyluyor Allahim korusun insallah biran once yapar 🤲🏻
Aduru 2YildizAnnesi evet canım yapıyorum sürekli şimdi sağlık ocağından geldik doktor karnını dinledi ses gelmiyor iyi dedi yarın kendi doktoruna götürcm babası görevde olduğu için bugün gidemedik
Aduru Merve sağlık ocağına gittim verir diye vermedi dinledi ses yok bağırsakların da dedi yarın kendi doktoruna gideceğiz
Mk123 Aduru bende aksine benimki neden hep yapıyor diye düşünüyorum, gunde 5 defa sulu kaka yapar bildgn kina gibi, anne sütuyle besleniyor
Humaahsen Aduru 10gunu gecmemesi gerekiyor anne sutunde alt komsum bundan muzdarıp bıraz önce muhabbetimiz kakaydı onun kı mamada alıyır ve buyuk inssan gıbı yapıyor mus kakasını cokkatı yırtılmaya sebeb olur dedim bendr fitil kullansaydın dedım ben zeytinyağlı kaöıl sabunu keser koyardım