Aselzumra23 Kızlar eltimle farklı şehirlerdeyiz çok samimiyetimiz yok kızım olduğunda 2 takım, altın ve tokalar getirmişti şimdi bizde ona ziyarete gideceğiz hediye almak istiyorum ama aklıma birşey gelmiyor ne alınabilir
Tatlican Aselzumra23 Esarp takıyorsa armine esarp harika bir hediye veya fincan cocuklarada oyuncak olur
Aselzumra23 sadekahve_bitter Yok canım 2 çocuğu var onlara kıyafet aldım kendine yada evine alayım diyorum ama bilemedim
Aselzumra23 Emine003 Yok canım 2 çocuğu var onlara kıyafet aldım kendine yada evine alayım diyorum ama bilemedim
Emine003 Aselzumra23 Hee anladım canım güzel fincan takımları var canım yada şık bi su bardağı takımı olabilir tesettürlüyse şal eşarp vs olabilir Takı seviyosa güzel bileklik tarzı olabilir aklıma bunlar geldi canım 🥰
Marshmallow1 Aselzumra23 çocuklara kişisel hediye almışsın bence elitine de eşiyle kullanabileceği kişisel bir şey alın mesela isimli özel kadehler bardaklar falan var trendyolda ya çiçek sepetinde. Çünkü ev eşyası ihtiyacı olduğunu sanmıyorum internet veya bir sürü mağaza var her bütçeye uygun nevresim takımları tabaklar falan var ama ikili kişisel şeyler yok. Bana öyle bir şey gelse hoşuma giderdi çocuklardan sonra eşiyle kendisini özel hissettirirdi onlara özgü yapılmış fincandan kahve içmek mesela
Marshmallow1 Aselzumra23 bence özel hissettiren küçük bir hediye olur 6lı takımları kendi zevkine göre vardır zaten bir de evler çok büyük değil inanın bu tarz hediyeler geldiğinde nereye koyacağım düşüncesi geliyor insana minimal özel hissettiren hediye olarak ikili isimli fincanlar hoş olur bence