Sevgimelegim Kizlar 2 aylik oglum geceleri cok terliyor bana bir fikir verin usutmemesi icin napabilirim.
babyandmoms Sevgimelegim ben üstünü komple değişiyorum mecbur benimki de aynı gece yarısı üst değiştiriyorum
Hacerr7 Sevgimelegim yatağı nasıl yün falan mı annem kızım için beşiğine yün yatak yaptı terletiyordu onun üstüne bir şeyler serip onunla üstüne çarşaf serdim şuan terlemiyor yataktan da olabilir
Tosbigim Sevgimelegim emzirme yastığım elyaf oda onda rahat ediyor fakat elyaf terletiyor bende müslin bez koyuyorum o zaman terlemiyor..deneyebilirsin
Sevgimelegim babyandmoms Zehra_Asiye Annemde bez koy demisdi ama cok zor oluyo4 uykusu heba oluyor 😒 Ustunu degistirirkende usumesi var birde off
Zehra_Asiye Sevgimelegim üstünü değiştirmek daha riskli. Yeğenlerimi bronsitten kurtardı ter bezi. Ben de onlardan gördüm koyuyorum sürekli için rahat ediyor en azından
Sevgimelegim Zehra_Asiye evet isde annemde dedi kizim bu muslinleri ufak ufak kes sirtina koy terledikce oyle degistirirsin dedk
Sevgimelegim AlyaBaby yok canim bi citcitli birde ince uzun kollu giydiriyorum oda biraz serin oluyor tam isinmadigi icin. Uzerine tek kat yorgan atiyorum. Bazen cok soguksa, elleri battaniye
AlyaBaby Sevgimelegim ince bi müslin örtü örtsen daha iyi oda sıcaklıgınz kaç bakıyormusun yorgan veya battanıye terletiyordur fazla gelir yani
Annekuzusu3443 Sevgimelegim cok terlıyorsa ınce gıyındırın ve uzerıne ınce bişey örtun Allah korusun bronşit olur cocuk