beyz Selamlar, Bebeğim pişik olduktan sonra kremlerle birlikte pudra kullanmaya başladım. Faydasını gördüm ama internette pek iyi yorumlar yok. Bebek pudrası kullanan var mı? Varsa marka olarak tavsiye edebileceğiniz bir pudra var mı? Teşekkür ederim 💐🙏🏻🥰
Dry_cn beyz özel bölgesine doktorum önermiyor ben özel bölgeye sadece bepanthol baby kullanıyorum ama pudrayı cildimiz hassas koltuk altına sürüyorum banyo yapamadığı gün olursa pudrayı da Chicco Baby kullanıyorum
ElifDefne3535 beyz pudraya ben dayanamıyorum bebeğim nasıl dayansın hiç almayı düşünmedim bile gereksiz onun yerine bebek yağı kullanıyorum
Ayferde beyz çok kötü pişik olduğu zamanlar bende öyle kullandım sürekli kullanınca ciğerleri gidip ilerki zamanlar da sıkıntı yaratıyomuş şuan su ve pamuk kullanıyorum 2 aydır pişik yüzü görmedim tavsiye ederim
canikoko Dry_cn bepanthol baby nin reklamı çok iyi olan ama içeriği korkunç olan bir krem. Araştırmanızı tavsiye ederim☺️
Dry_cn canikoko hangi yönü korkunç ? Siz ne öneriyorsunuz zira ben ne denediysem problem yaşadım sizin ne kullandığınızı merak ediyorum
canikoko Dry_cn içinde petrolatum ve parafin liquidum var. İkisi de riskli madde. Mustela içerik olarak temiz fakat ben dokusunu sevmedim. Pudralı pişik kremi kullanıyorsanız seversiniz beyaz beyaz kalıyor koyu kıvamlı. Ben yine temiz içerikli incia kullanıyorum. İçeriği doğal sarı kantaron yağı vs var dokusu da yağlı. Günde 1-2 kere de bamboom un pişik kremini kullanıyorum o da yine doğal içerikli prebiyotikli bir krem
Dry_cn canikoko petrolatum korkunç değil aksine faydalari var parafin liquidum ise evet gözenekleri tıkıyor kararında kullanmak ve hatta kullanmamak lazım ama siz korkunç deyince sanki kanser falan olacak çocuğum gibi hissettim sonuçta bebeklere uygun oranda kullanılıyordur eminim kaç yerden onay geçmiş bir melhem mustela bize alerji yaptı 3 gün perişan haldeydik bez bile kullanamadık incia bir çok ürününü sevsemde ciddi yağlı bir ürün üstelik kantaron yağı da zeytin yağı ile yapılıyor hem zeytin yağı da kullanmışlar hormon olarak bu kadar ileride kıl tüy uğraşsın istemiyorum ciddi kıl kökü besliyor aynı ürünü kullanan çocukları büyümüş arkadaşlarım ciddi pişman. Bamboom dediğiniz kremi bilmiyorum araştıracağim teşekkür ederim
canikoko Dry_cn Petrolatum , yüksek riskli madde. Vazelin olarak bilinen petrolatum , petrol türevi bir maddedir. İnsanlar için potansiyel kanserojen olarak sınıflandırılmıştır. icerikleri_ne sayfasından detaylı inceleyebilirsiniz 🙏🏻
canikoko Petrolatum , yüksek riskli madde. Vazelin olarak bilinen petrolatum , petrol türevi bir maddedir. İnsanlar için potansiyel kanserojen olarak sınıflandırılmıştır. icerikleri_ne sayfasından detaylı inceleyebilirsiniz 🙏🏻