sezer2022 Ozra bilmiyorum ama meraktan görsellere baktım 🥰 akçakoca daha güzel duruyor zaten öğlen biri ‘karasuda yazlığımız var çok sıkılıyorum diye post açmıştı
Umutveannesi Ozra karasuda üniversite okudum zaten sakaryalıyım ama Karasunun denizi kötü cidden hem bir anda derinleşiyor hem çekiyor hemde dalgası çok oluyor yerinizde olsam akçakocayı tercih ederdim. Karasuda pek yapılacak bir şey de yok zaten
Ozra Umutveannesi bi arkadaşım tam tersini söylemişti akçakoca daha sakin karasu daha canlı gezilecek yer diye teşekkür ederim
Noname21 nolmuskine dur şimdi linç etmesinler ben sakaryalıyım karasuyu da akçakoca yı da biliyorum karasu ailecek tatil yapmak için fazla kalabalık ipini koparan en yakın oraya gider Akçakocanın doğası daha güzel
Liyosunannesi Ozra biz geçen sene karasuya gitmiştik ama cok esiyodu ya havuzdan falan cıkınca üşüdük, akcakocayı bilmiyorum ama karasuya bidaha gitmezdim
Gizemcbc Ozra Merhaba Akçakoca da üniversite okudum . Gezilecek fazla yer yok ama tertemiz havası var . Denizi de taşlı dalgalı ve belli bi yerden sonra derin oluyor yüzme bilmeyen de bilen için de tehlikeli. Karasuyu bilmiyorum