Nsr123 Durusmom23 ben kullanıyorum çok faydasını gördüm 4 tane üst dışı çıktı ama hissetmdik orijinali bulmak lazım
dgn-adl1 Durusmom23 3.5 aylık oğlum şuan 2. Aydan itibaren takıyorum ve 2.5 aylıkken alt dişinin biri kenarları iyice beyazlaştı ve çıktı ortası da hafif çıktı taktığım günler asla salyası olmuyor ama takmazsam çok salyası akıyor sebepsiz ağlıyor maalesef
canikoko Ben kullanıyorum 2 aylıktan beri. Şuan 4 aylığız. Heniz faydasını görmedim ama çevremde faydasını gören çok kişi var. Orijinalliği çok önemli. Çok sahtesi var maalesef
Durusmom23 canikoko evet ben de duydum çok tavsiye edeni ama boğulma tehlikesi olur diye almayan da varmış kolyesini
Durusmom23 dgn-adl1 süpermiş:) bizim de çok salyamız akıyor diş de erken çıkacak sanırım bunu duyduğuma sevindim
dgn-adl1 Durusmom23 doktorumuz diş çıkar 1 aya dedi ebe de tükürük bezi yeni çalışıyor o yüzden dedi ama bariz diş belli 🤷🏻♀️
Nsr123 Eslemkus biz almadık halasi hediye etti oda bir gumuscuden aldığını söylemişti orijinal olduğu icindeki fosillerden belli birde garanti belgesi var