26ikus Kızlar bebek aramız pusetli birde sıcak şehirdeyiz bebeğim üzerinde sadece zihin olmasına rağmen çok terliyor sırtı ve kafası muslin filan seriyorum fayda etmiyor yaşayan ve çözüm bulabilen oldu muu
Atamomss 26ikus Muslin orttum olmadi muslin minder aldim olmadi havlu kilif aldim olmadi havlunun kendisini koydum yine olmadi 🤦🏼♀ Bir yere giderken cantaya kaç yedek koydugumu sayamiyorum Bile 🤦🏼♀ bi çözüm bulamadim ben bulan bizede söylesin 🥺
26ikus Atamomss uff bende neler neler denedim hiç mu etkiki olmaz disarda millet bez degistiriyp biz sürekli üst değiştiriyoruz buda bebek içinde benim içinde çok zor oluyor umarım bi çözüm bulan vardir
Noname21 26ikus sırtına ağız mendili koy terledikçe değiştir böylece üzeri ıslanmaz pusette uyutmamaya çalış rahat değildir zaten
26ikus Noname21 e bebekte ter bezi var onlardan aldım denedim ama kafası nin arkası ıslanıyor bu seferde diarda olduğumda uyutmak zorundayim maleseff kucakta daha rezil olucak cocuk Vala özel biseyi filan yok mudur ki bunun
Atamomss 26ikus Kesinlikle cok zor bi o kadar da yorucu 🥺 birileri cidden bu işe el atmistir insallah
canikoko 26ikus ben çözüm olarak mecbur kalmadıkça gündüz çıkartmamaya çalışıyorum. Çünkü sanırım başka çözümü yok 🥺🥺