Selin1 Merhabalar 3 ay 28 günlük oğlum var aşırı disleri kaşınıyor ve salya akitiyor burda bir yorum okumuştum salyasi bile azaldı takmayı bırakınca çoğaldı tekrar takicam diye bugün takmaya başladık cidden faydasını gören oldu mu nasıl anlarım ?
Annesiemirin Selin1 evet fayda gördüm ama gerçek kehribar olması önemli benim oğlum 7 aylık oldu dişleri çıkarken hiç ateşi olmadı ve nasıl çıkardığını anlamadık bile bi bakındık ki dişler parlıyor 😂
katmerliana Ben 2 tane kullandım fayda göremedim bi tanesini biz aldık diğeri doğumda gelmişti ikisi de sertifikalı ama bizde işe yaramadı maalesef
duruliyasmom Ben kullanıp da memnun kalanlardanım. 4 aylıkken aldım. Salyasını taktığım gün kesti. 6 ay 21 günlükken 2 diş patlattık. Ateş filan olmadı çok şükür.
Selin1 duruliyasmom benim de eşim aldı arkadaşı satıyormuş , umarım salyasini keser gerçi taktiğim dan beri çok akmadi normalde olsa kaç kere önlük üst degistirmistim
duruliyasmom Burakselim45 İpek Kehribar’dan aldım canım. Çok güzel bir sayfa, çok ilgililer. Hatta 1 hafta önce yurtdışında kuzenim var onun oğluna da sipariş geçtim. Dün Kargo ellerine ulaştı mı diye merak edip arayıp sordular sen düşün.
Burakselim45 duruliyasmom tesekkur ederim bende ozaman ordan temin edeyim tecrubeli anneleri dinlemek lazim 😍
duruliyasmom Burakselim45 Pişman olmazsın 🙏 İstersen adımı da belirtebilirsin. Eda Özdemir yönlendirdi diye söylersen bilirler