Ayferde Kimler çocuklarına tek bakıyo benim dadının bitanesi gelmemiş yetişemiyorum😭help (tek bakıyorum diyenlerin isyanını anlamıyorum)
Deletedmom_68 Ayferde ben anlıyorum tek çocuk büyütmek zor iş. kalabalık iyidir çocuklar sosyal olur, erken konuşur, bilişsel gelişimleri daha hızlı seyreder, anne dinlenir, toleransı artar. ben de tek bakıyorum keşke gelen giden çok olsaydı😄
Deletedmom_58 Ayferde tüh çok üzüldüm bak şimdi 🥲 bizim beş dadı üç oyun ablamiz var aslında ama onlara da yazık bayram tatiline gönderdim nolucak sanki biraz da onlar dinlensin dimi ama 🤣 Yabancı dil gelişsin diye hepsini yabancı tercih ettim 🤗
EceDM Ayferde kuzum yıl olmuş 2023. Dadı mı kaldı? 🤣 Yeşilçam filminden bir replik verdiyseniz, güzel nostalji oldu. 🙏🥳
Yusufff-41 Deletedmom_68 bence fazla kalabalık iyi değil arkadaşım var kalabalık çevresi sürekli bir yerlere gider geleni çoktur ev kreşe döner çocuğu sürekli ağlıyor evde durmak istemiyor kucaktan inmiyor en ufak sese korkup yine ağlıyor uyumuyor ev işi çaylar kahveler bitmiyor sosyal olmaktan çok uzakta çocuğu
Ikicocukbiranne Ayferde benimkine süt anne bakıyor zenci dadısı da var. Arada soruyorum nen var kuzum diye iyi bir anneyim
CmreKSidar Ayferde sadece bir tane mi dadınız üzüldüm. Benimkinin oyun ablası farklı uyutan farklı altını değiştiren farklı hepsi icin tek tek dadı tuttum.
Bebee Ayferde ayy evet tatlım sorma ya bizim dadılarımızda izine çıktı zor oluyor bilirsin her dadımızın işi farklıydı biri bezini değiştiriyor biri üstünü giydiriyordu falan öyle aşko kuşko kızlar bizi anlar.. 😅😅
sarmaliklahana Ayferde Ben bakıyorum hatta 2.ye hamileyim Aralık itibari ile tek basına 2 cocuk bakıcam 😄 2 yas ve yenidogan harika değil mi 🤣 ev işi yemek de bana bakıyor ayrıca babamla yasıyoruz yani her daim yemek olmak zorunda. Camasır Bılaşık ooooooo ✌️
ikiprensannesi53_ Ayferde çocuğu dadilara bakicilara veya annem kaynanam baksın diye degil kendim bakmak kendim yetistirmek için yapıyorum evlat yapmasını bilen bakacak
Deletedmom_79 marinelife bir postta fikri hoşa gidilmeyince yancısıyla bi kakara kikiriyr giriştiler ben yeniyim demek ki böyle böyle davranmak gerekiyomyi diyp üstüne de bu postu açmış. Gamzegillerin neslinin üst sürümü🙃
Deletedmom_79 marinelife gebeliğine şaşıran bir hanıma istmeiyosan çözümü var demiş hanım da hayır karşıyım diyince hanımı ilgi manyaklığı ile itham etmiş😀