30undabiranne Deletedmom_68 1.si vermiyor diye biliyorum bende sormuştum mağazaya müzik var dedi tuşlara basınca kısa kısa sesler renkler sayılar falan var demişti
Ucansupurge Deletedmom_68 Alttakinden aldım çöp. O kadar para vermeye inan gerek yok materyal aşırı dandik. Aşırı Böyle göründüğünü gibi değil.
-_-hUysUzvetatlikadin Deletedmom_68 bende baktım bu ikisine ama çoğu kişi memnun kalmamış bakarken foto kaydetmişim ama markası nedir bulamadım da bulursan bana da link at bari 😅😅 Böyle ekran fotosu almışım aklımı kafam ya
Emine003 Deletedmom_68 canım şu Dyson var ya o çıkarıyor diye biliyorum 1. Olan da cikariyodur çünkü belli sesli olduğu düğmeleri var ya canım
Deletedmom_68 Emine003 yok kuzum sesleri var belli de benim merak ettiğim o süpürge hissiyatı veriyor mu yani😄 çünkü ben süpürge yapamıyorum artık illa tutacak bir oda bir saat sürüyor şarjı bitiyor zaten. o süpürge hissini alsın ki ben rahat rahat yapayım
Emine003 Deletedmom_68 Hee anladım canım 🙈😁 Dysonı bi videoyada izlemiştim canım o süpürge hissiyatı veriyo YouTube dan videosuna bak kuzum 😍
Usnac1995 Deletedmom_68 canımmm. Asla onunla oynamaz 😂 Biz de kumanda ile oynuyor diye fisher var ya ondan aldık yüzüne bakmıyor. Bu bebeler işini biliyor canım ya sen kimi kandırıyon 😂
Deletedmom_68 30undabiranne değil mi bana da öyle geldi genelde fisherın oyuncakları müzikli falan oluyor teşekkür ederim başka aldınız mı peki
30undabiranne Deletedmom_68 yok almadım evdekinden devam. Diğer süpürge içinde pek iyi demediler bende boşa almak istemedim yer silme süpürme falan aldım ben süpüreym sen sil diyorum anca öyle yapıyoruz
Denizanasi92 Deletedmom_68 bende arıyorum böyle bir şey ama dyson çok pahalı sanırım. Oyuncak toplayan süpürge gibi bir şey görmüştüm reklam çıkmıştı ama kaybettim reklamı bulamadım. Evi temizleyemiyoruz
Deletedmom_68 30undabiranne benimki anlamıyor onu denedim ama ses çıkarıyor ya illa o da tutmak istiyor
Deletedmom_68 Emine003 evet baktım canım ama diğer arkadaş malzemesi kötü demiş o yüzden ondan vazgeçtim
Deletedmom_68 -_-hUysUzvetatlikadin ahahaha buldum ama beni aşar bi tane daha eve alırım onunla oynar daha iyi😆
Dondurmalikahve -_-hUysUzvetatlikadin Ya bunu bende gördüm linki var mı oyuncaklarini toplar bununla 😂
pitircik2019 Deletedmom_68 Toyzz shop da hommy var Dyson benziyor ama malzemesi çok kaliteli. Süpürge hissiyatı da veriyor. İsterseniz bir ona bakın. Dyson benzeyenin borusu çok dandik.
pitircik2019 Deletedmom_68 alacağım zaman çok araştırmıştım, iki oyuncak arasında kalınca oğlum diğerini tercih etti almadık. Kesinlikle hommy olanı alırdım.