alpinanneesi Merhaba 4 aylık olacak oğlum ona eğitici köpecik oyuncak almalıyım bazı anneler forumda çok güzel yazmış ucuz bir oyuncakta değil piyanolu oyun halısı aldım mesala yüzüne pek bakmıyor sormak istedim kullananlara
Fasulye12 alpinanneesi Kızım 2.5 yaşında , 1 yaşından sonra oynamaya başladı . Ama kullanılmadığı zaman ortadan kaldırmak lazım ziraa yıkanmıyor sadece üzerinde kirlenen yerleri siliyorum 🤦🏻♀️
starwomen alpinanneesi Biz kullanıyoruz şimdilik kızım seviyor onu baya da oyalıyor daha 1 yaşında çok anlamıyor ama yine de seviyor
-_-hUysUzvetatlikadin alpinanneesi bence eğer çevrende olan varsa bir göster bakalım ilgilenecek mi veya mağazada göster ben o tarz şeyleri deneyerek alıyorum hep dediğin gibi sonra alıyorsun hiç oralı olmuyor
Ballloglum alpinanneesi oğlum 22 aylık bebekken basmayı bilmiyordu ben basıyordum ışıklarını izleyip sesleri dinliyordu mutlu olıuordu ama şimdi tam anlamıyla çözdü kendi basıyor dans ediyor müzikleriyle. El ayak göz kulak öğretimi içinde uygun bence alınabilecek iki tane çok önemli oyuncak var biri fisher price aktivite masası çok öğretici. Bir de bu köpekçik. Peluş olduğu için de ekstra seviyorlar sarılıyorlar