1gunes Kızlar meme +mama olarak ilerliyourz bebeg8m 4 ay 6gunluk doktorda mama verdigimi biliyordu zaten ama su hiç vermedim. Etrafta herkes mama sonrası 1 çay kaşığı su ver diyor ama doktor verr demedi sizce vermelimiyim?
ikiprensannesi53_ 1gunes her beslenme sonrası 1 2 çay kaşığı ver 1 çay kaşığını kendi ağzına damlat 1 damla anca geliyor buda bebeğin ağzını anca ıslatır vücuduna bile gitmez öyle fazla sakinmamak lazım
jap 1gunes artık verebilirsin hava çok sıcak terliyolar. 4 ay 20günlük veriyorum ben günde 3 çay kaşığı falan
Hunili 1gunes ilk 6 ay doktor aksini söylemedikçe su vermene gerek yok. Mamayı zaten su ile hazırlıyorsun ve sıvı ihtiyacını karşılıyor
ikiprensannesi53_ Hunili sende yemeği su ile hazirliyosun o zaman sende su icme nede olsa yemek su ile oluyo
Semaaa39 ikiprensannesi53_ yemekle meme+mama bir mi? Bebekle yemek yiyen insan bir mi? Emiyorsa suya gerek yok. Annesi bilir zaten çok sıcak ortamda tutmaz çok çok terletmez bebeğini vs vs
Hunili ikiprensannesi53_ mama ile yaptığın salçalı tuzlu yemek bir mi Esra ? Bir yetişkin ile bebeğin sindirim sistemi bir mi Esra? 😅🙈
ikiprensannesi53_ Hunili ben sudan bahsediyorum sen salça tuz diyosun anlaman bu kadar işte her neyse ok
Bebegimm1 1gunes bende meme mama olarak ilerledm doğdugunda başlamıştım su vermeye her beslenme sonradı verirdm 4.ayda sulukla istediği kadar verdim sadece emseydi su yine verirdim agzı temizlensin havalar çok sıcak çnkü