Melek24 Yeni bir yas olduk herseye agliyor 1 dakika susmuyor lütfen yanliz olmadığımı söyleyin cok kötüyüm 😭 birazdan hastaneye bile götürmeyi düşünüyorum biyeri kopmuş gibi her saniye agliyor hic susmuyor yoruldum tükendim 😭😭
witcher Melek24 Benimki de öyle ama benim ki doğduğundan beri ağlak o yüzden bir yorum yapamayacagım 😀
AylakMatmazel Melek24 14 temmuz doğumlu 2 gündür hiç susmuyor, deliriciiimm. Çözümü olan varsa bana da yardım🤦♀️
bilgekizinannesi Melek24 kızım 13 aylık dişleri hep zor çıktı 6 dişi var şimdi azı diş patlamak üzere bana işkence ediyor desem yeridir sürekli ağlıyor ama sürekli. 1 yaş olduğundan beri böyle sanırım 1 yaş sendromu da var. İstediği olmayınca olay var. hep bahane bulup bulup ağlıyor. Hiç ek gıda yemiyor şu an sıfır. Sadece emmeyle yaşıyor. Gece sabaha kadar saat başı uyanıyor. Sabah 5 te uyanıl geri uyumuyor sonrası 7 ye kadar memede tutuyorum. Boynum belim tutuldu. Gündüz memede uyuyor yerine bırakınca uyanıyor o yüzden o uyurken ben de onunlayım mecburen. Uyanıkken ağlaya ağlaya paçamda işkence ile yemek yapıyorum su bile içmeye vaktim yok. Tuvalete giriyorum bas bas bağırıyor kendini yerlere atıyor. Kıyafet almaya başka odaya gidiyorum deli gibi ağlıyor. istediği olmayınca kafasını yere mama sandalyesine vurup ağlıyor. Böyleyiz işte.Dün kalbim sıkıştı dışarda ölüyordum yorgunluk uykusuzluktan. Başım döndü düşecektim bi kadın balkondan beni gördü geldi kolonya soğuk su falan getirdi kendime geldim aldım kızımı devam ettim bitmişim ben
Melek3452 Melek24 benimkide bugun 1 Yas oldu, Ama genelde cani skldginda hep aglar, kucaga gelmk icin aglar, bnde cogunlgu isi gucu birakip evde araba surerken bulurum kendimi hep, bi araba delisi dir kendileri ❤️
Melek24 witcher benimde doğduğundan beri ama şu bir haftadır her saniye agliyor o yüzden acaba genel bi durum mu
Melek24 bilgekizinannesi keske istedigi olmayınca ağlamadan istediğini versem.sussa bizim ki öyle değil ki biyeri kopmuş gibi agliyor hep acaba sizin dediğiniz gibi disi mi böyle yapıyordur üstte 4 tane altta iki tane var tuvalete bile gidemiyorum agliyor kimsede durmuyor işin garip tarafı bana gelince bendede durmuyor agliyor
bilgekizinannesi Melek24 bizimki de susmuyor ki iki dk sonra başka bahane buluyor ağlamak için. Benden başka kimsede durmuyor babasına bile gitmiyor bende de sürekli ağlıyor kucağımdan inmek istemiyor. Bizim de üstte 4 altta 2 diş var köpek dişiler şiş ama daha yok azı dişi şişikti baktım ucu görünüyor delmemiş daha ama bastırıyor patlamak üzere yeni fsrkettim. Siz de kontrol edin bakalım ama dişten önce de başlamıştı yani sendrom bende diş de eklendi tam oldu
Melek3452 Melek24 gecici bi durum Ama bunlar daha iyi gunler, ilk oglumdan biliyrum, her yasin bi sknti si oluyo illaki sakin klmk onemli olan.
Esrareyhan Benim kızım da 1 yaş 6 günlük bayram ziyareti dolayısıyla iyice değişti çok fazla ağlıyor önceden yediklerini yemiyor falan falan sabrediyorum kırmamaya çalışıyorum hemen dışarı çıkarıyorum temiz hava aldırıyorum üstelik hamileyim de peşinde pervaneyim. Toprakla oynamayı çok seviyor anneler genelde temkinli yaklaşıyor bebeklerin yerde oynamasına izin vermiyor ama bence bir fırsat verin ondan mıdır nedir bilinimez benm kızımın uyku süresi arttı gecen gün 2 saat kesintisiz uyudu yani demem o ki biraz da toprakla oynasin iyi gelir belki