Beyzaelifsevde Selamlar, 16 aylık kızım çok hasta doktor bu şurubu verdi amaa içinde 2 yaş altı içilmemeli yazıyor. Kullanan oldu mu 2 yaş altı kaç ölçek verdiniz bize 1 ölçek veredi doktor 🤷
Burcuervaada Beyzaelifsevde geçmiş olsun genel de soğuk algınlığında veriliyor evet benim bebeğim 6 aydan küçük dü doktor verdiğinde bi zararı olmaz ama 3 yada 4 gün kullanın bitene kadar değil birde ateş düşürücü ile vermeyin ateş düşürücü özelliği de var çünkü eğer ateşi çok sa iburamin verdikten 5 6 saat sonra ateş düşürücü verin .
Yesim61 Beyzaelifsevde bir ölçek beş ml yemiyor sa siringaya çekip verebilirsiniz sizin ki de bir buçuk yaşını geçmiş biraz sıkıntı olacağını düşünüyorum eczaneye de sorabilirsiniz
NeVoLif Beyzaelifsevde merhaba ben 2.5 aylık kızıma 1 çay kaşığı olarak verdim. Herhangi bir sorun olmadı. Çok geçmiş olsun 💐
Brnbckc Beyzaelifsevde bende kullandım ateş, boğazında kızarıklık vardı öksürüyodu. Sabah ve akşam 1er ölçek kullandık. Ama sadece 3 gün kullanıp bırak dedi bana doktorumuz. 3gün içinde de düzelmişti zaten. Ara saatlerde de dönüşümlü calpol dolven veriyordum.
Basraaa45 Beyzaelifsevde havaleye sebep olmuyo havale geçirenlerde tekrarlamasına sebep olabiliyo diye havale geçirenlere önermiyolar
tgcycl19 Beyzaelifsevde bize de verdi çocuğum mahvoldu tüm vücudu kabardı kesin olarak iburamin alerji yaptı bizde. 1 yasinda resmini de atayım https://imgyukle.com/i/rixqne
Mazikeen Beyzaelifsevde üretimini eşim yapıyor çok zorda kalınmadıkça kullanılmaması gereken bir ilaç olduğunu söylüyor çünkü baya ağır maddeler varmış içinde