Byzszk13 Merhaba anneler💕 bugün 7 günlük bir anne oldum🥹 sizlere bir şey sormak istiyorum. Sağlık ocağındaki alınacak topuk kanı doğumdan kaç gün içerisinde alınıyor? Doğum bayram öncesine denk geldi sağlık ocakları kapalı malum.
Denizbkr Byzszk13 5.gününde alınması gerekiyor. Ben özelde doğum yapmıştım 2. Topuk kanınıda orda aldırdım. Doğumunuz özelde olduysa gidin alırlar orda
Nur_9865 Merhaba 6 günlükken gittik sağlık ocağına sağlık Bakanlığı bayramdan dolayı sistemimi kapatmış yasaklamış mı öyle birşey dediler bayramdan sonra getirin dediler bana bizde mecbur eve geldik bayramdan sonra tekrar götürecez
Byzszk13 motherisbackk 2. Gün gitmiştik kontrole almadılar 🤷🏻♀️ zaten bayram girdi araya. Sağlık ocağına sordum bakalım. Cevap için teşekkür ederim 💕
Denizbkr Byzszk13 ilk hafta içerisnde alınması gerekiyor demişti hemşireler banada. 5 6 7. Günler en uygun günlermiş. Siz yine danışın doktorunuza. En doğrusunu onlar bilir.
Mercosey Byzszk13 garanti olsun dersen doğum yaptığın hastaneye götür. İlla sağlık ocağında alınacsk diye bir şey yok. Ben de bayramda doğum yapmıştım. Her yer kapalıydı böyle 9 gün tatil. Doğum yaptığım hastanede aldılar 5. Gün