ArasEgeninAnnesi Burun tıkanıklıgı yaşayan varmı her gun burnu tıkalı kalkıyoruz buhar makinesinden kullanan ve memnun olan varmı işe yarıyor mu acaba
Zehradeniz Ben 5dk ketıl acıyorum içine bir damla nane yagı damlatıyorum gece 2 3 kez aciyorum hem birde petek suluğuna nane yağı damlattım 10 damla bütün gece rahat ediyoruz ailecek☺️
Zeynepeymen Böyle bir post actınjz iyi olms bizim havada kuru nem yok ve evımız kalorıferli bebeğimin burnu cok tıkalıyor bogazımız bile kuruyor bızımde buhar makınesi almsyı dusunuyordm alıp kullandınız ve memnun kaldnz marka varmı
Elms_elf Kızlar benim de kızımın iki gündür burnu çok tıkanıyor.Burun damlası işe yaramadı serum fizyolojik ve aspiratör alıcam.Hangi marka iyi önerisi olan var mı?
ArasEgeninAnnesi Elms_elf ben otribebenin burun aspiratörünü kullanıyorum tonimer burun spreyi kullanıyorum canım
ArasEgeninAnnesi [bilinmeyen] su koydum havluyu denemedım dogalgaz petegın ıc kısmına eşim pet şişeleri kesip ordan su koyuyor ama daha etkili olsun diye sanırsam buhar makineleri varmış