Yusufff-41 NatashaRomanoff ben ellemiştim tırnağımla da ensemi kaşımıştım oğlumun aynı yerinde küçük bir lekesi var 🥰yengemde yıllar önce bacağına bilerek ellemiş leke olacak mı çocukta diye gerçekten olmuştu😁ama doktor bakteri için ellemeyin demiştir
mesepalamudu16 Ikicocukbiranne en garip gelenini söyleyim hamileyken dondurma yemek düşük yaparmış. 😮😮😮 İnanmadım tabi ki butun hamileliğm boyunca yedim… 40 çıkmayan bebeğe hayizli kadın dokunmazmis . Evden çıkarken sütünle.kal diyorlardı anladığım kadarıyla böyle demediklerinde sütüm onlarla gidiyormuş… Vs vs vs bir sürü hurafe….
ellerimtombik1 Ikicocukbiranne bebeğin ilk tırnağını kesmeden önce babasının cebinden para aldirtacakmisiz yoksa hırsız olurmuş kaynanam.illa yap dedi yapmadım Bunu bilmeyen bebelerin yaptırmayanlar in hepsi hırsız miymis dedim de yapmadım
Nazfiruze jap of hamileyken kestirdim saçlarımı sonra herkes bunu söyledi inanılmaz vicdan azabı çektim 🥲
Libero Ikicocukbiranne çocugu emzirirken su içme sütün su olur 😂😂😂 Oglum salyalı oldugu için onu ilk gören kişi elını makas yapıp salyasını kesecekmıs ki salyası dursun😂😂😂 salyanın gelişimsel bişey oldugunu asla kabul etmezler 🤦🏻♀️ ya da dayısınun kırlı çorabıyla sılcekmiişim 😂
Birevladaemanetci Ikicocukbiranne ahjhjahahahahhaha 🤣🤣🤣🤣 buna aşırı güldüm bide şey der doktorlar (!) Sen neler çektikten bu kadar rahatsız oldun🤣🤣 ne çileler neler yaşadın da bu hale geldin🤣🤣🤣 halbuki sadece griptir🤣🤣🤣
Atamomss CmreKSidar Cigere istesemde dokunamam 🤭😅 ama cilek baya yedim yerken bi yerine dokunma dediler annem omzuna dokunmus bana hamileyken benim omzumda kirmizi cilek gibi bi leke var bende dalga gecerek popoma dokundum oglumun poposuyla bacagi arasinda benim doğum lekemin aynisi var 🤣🤣🤣🤣🤣
Hazallll Ikicocukbiranne dogumdan sonra 1 hafta sacini tarama dökülür soguk bisey yiyip icme disin sizlar usume sutun üşür emzirirken su icme cocuk bogulur 😌
mammacitahll_1 Ikicocukbiranne Ayyy kayınvalidem hurafeci başı oldugu için çocuğumu bırakıp çalışmaya gitmiyorum 😁 Regliyken duş almazmis kv. Ezan okunurken de girmezmiş Bebek 6 ay olduğunda babasının cebinden para cekermis İlk dişi gören atletini yirtarmis ve daha niceleri…. Ayyy bı de demez mi bizde böyle yaaa anne siz kimsiniz kimlersiniz Allah aşkına dedim m bı gün saçma saçma
1bebek1kedi Mutluanne30 bizimkiler ensesinden öpme sofraya küser derler, eşimde çok denedim az yesin diye ama tutmadı 😂
Eliftass Ikicocukbiranne 40 çıkmadan tırnak kesilirse hırsız olurmuş ama bn kestim kaynanam hırsız olacak dedi çocuğuma
Atamomss Eliftass ilk sizin eve gonderirim o halde deseydin 😏 kucucuk bebege ve annesine söylenecek cümle mi bu kaynanalar kapatilsin artik ,😏🤦🏼♀
yagmurkokusu_ Bebek diş çıkarırken mısır patlatma rahat patlatsın diye 😂 yaptım da bunu geçen akşam 😂 birde güzel patlatmışım gecenin 2 sinde oturdum koca leğen üstüne de film açtım kocamda uyuyordu onu da uyandırdım anlattım böyle böyle oda kalktı yedi 😂😂
sadekahve_bitter Ikicocukbiranne ay sorma tavuk daha sağlıklı sanki hiç mi tv de nette de mi görmemiş değişik insan çok Zeki olsun diye mi daha çok ekmek kafa olacak haberi yok 😂😂
asrinhatasi sadekahve_bitter evet öyle zaten postun başında özellikle et yemeyen birini anlattı ya ona istinaden dedim.
yagmurkokusu_ sadekahve_bitter yemiş olduk ne olacak artık huzursuzluğu şusu busu denemekten ne çıkar 😂
Babbb Ikicocukbiranne benimde kayınvalidem ilk kakalı bezini saklayıp Kapı eşiğine koymamı istedi hhahhhhhhah ben yapar mıyım tabi ki hayır . Hiç sevmem böyle şeyleri 🤬