Ecrin4161 Kızlar kızım 11 aylık araba tutuyor maalesef bana benzemiş 😵💫 bugün 1,5 saatlik bir yolculuk yapacağım ne yapmalıyım ne versem kusmaz bilginiz varmı ?
AnnaKarenina_ Ecrin4161 valla ben mide bulantısı ilacı verdim bi iki kez kusmadı birde göbek deliğini bantla kapatıyolar hava almayacak şekilde iyi geliyormuş
defneemomm Ecrin4161 büyükler için ilaçlar var ama herhalde küçük bebeklere göre yoktur 🥹 üstte kalsın ama midesini tutucak tuzlu şeyler verebilirsiniz
OptimusPrime Ecrin4161 Kusma önleyici bebek şurubu var. Motilium kilosu kadar çekip iciriyorsunuz. Ölçeği şırınga şeklinde.
PamukPrensesannesii Ecrin4161 Allah kolaylık versin. 7 saatlik yolda 3 defa kustu benimki de. Hicbirsey vermemiştim ama ben. Kendim metpamid içtim , benimki de bana çekmiş ,😪
Alyehus Göbek deliğine çarpı şekilde yara bandı öneriyorlar kullanalar etkisi olduğunu söyledi psikolojik olabilir diyorum ben ama zararı yok deneyin isterseniz ☺️
tubiiik_ Ecrin4161 benım kızımda 18 aylık yarım saatlık yollu kusmukla bıtırıyoruz bende gecen gun yara bandıyla göbeğine yapıstırdım deniyeyim dedim 40 dakıkalık yolu kusmadık ayın 8 zinde 10 saatlık yola cıkıcaz doktorla görüşcem bi ilaç varsa onu veririm 10 saatlık yolu band fayda edermi bilemedim çünkü