Seldaatilla Kizlar 56gunluk bebegim var meme+mama olarak devam ediyoruz ama ben gogsumden ne kadar sut geliyor nasil bilecem saginca bazen 20bazende 40 cc bebegim kac cc ile doyar 60 yada 90yapiyorum mama fazlami
Ynctlgtmn Seldaatilla göğsünün tam dolu olmasi lazim sağım yapmadan once ynai 2-3 sata emmemis olmasi lazim yoksa ust cikmaz ki hicbir pompola bebek kadar sut cikartmaz o yuzden icini ferah tut insallah doyar bebegin kac cc vermen gerektiginide bebegine gore ayarla aliyo 90 cc verebilirisn
munevveraydiner Seldaatilla içiyorsa fazla değildir canım bizim oğlanda 2 aylıkken 90 cc aptamil içiyordu.
gulertknn1 Belki göğsün sağıma uygun değildir bebek emdikçe gelir zaten yediğini çıkarttığı için günde 4-5 dolu çişli bez yetiyor sen sütüm az geliyo diye düşünme bebek emdikçe gelir
denizcinar süt sağdığınıza göre bebek emdiğinde daha çok gelir. 56 günlük bir bebek bir seferde 120 ml eğer iştahlı ise 150 ml ile doyar
ayfernaz Canım göğsünden gelen sütün miktarını bilmene gerek yok ki sen bol bol emzir arkasından da içmek istediği kadar mamasını ver bikaç denemede anlarsın zaten