Nazcey Kızlar ben normal doğum yapalı 31 gün oluyor normalde 10 günden sonra kanamam bitmişti bu bir kaç gün içinde az az yine kanamam başladı normal mi ya bir doktra gitmem gerkiypr mu geliyor ama çok az günlük ped kullanıyorum onun sadece oratası oluyor
Hazallll Nazcey benimde norml dogumdu 1 felan durup durup tekrar oluyodu normal 40 cikinca rahatlarsin biraz
ErsagunAktugunannesi Nazcey önemli olan rengi. Bende 13. Gün normal kırmızı kanama bitti sonra pembe açık pembe sarı renkli akıntı derken 45 gün sürdü
Nazcey ErsagunAktugunannesi benim ilk kan geldi sonra pembeleşti sonra koyu kahve saonra sarı bir iki gündüdede nor maş kırmızı geliyor bitmesini bekletkrj tekrar kırmızılaştı
ShuraMeyra Nazcey benimde aynisi olmustu acaba kirkimin icinde adetlendimmi dedim. Hala bilmiyorum ama cogu kiside duydum bence bu durum normal oluyor genelde
ErsagunAktugunannesi Nazcey sıkıntı yok bitmeden adet olmuşsunuz eğer emziriyorsanız uzun süre olmamanız normal olacaktır ilerde endişe etmeyin ben 4 aydır olmuyorum 🤭