GmzEfln- Kızlar hem uygun fiyatlı hem kullanışlı memnun olduğunuz mama sandalyesi tavsiyesi verir misiniz bütçe 1500 civarı
Emine_elis GmzEfln- bı arkadaşım satyrdu Ikea marka ayakları fln plastik değil onu aldm 350 . Sıfırı 1000 -1800 fln parça parça alsan da pahalı onu alrm daha görmedim inşallah memnun kalrm
Asyaveannesi04 GmzEfln- ikea antilop kesinlikle hem taşıması, hem temizliği aşırı kolay bende tavsiye üzerine aldım bebeğim 18 aylık hala severek oturuyor
Anr5155 GmzEfln- prego mio kullanıyorum çok memnunum youtube da özelliklerinin anlatıldığı video var onu izleyebilirsiniz.
Karan2023 Ben dün aldım e bebekte kampanya var joeide 1.300den 1.000 tl düştü 3 kademeli yatış normal oturuş ve dik oturuş dolapta kullanmadıgım hediye gelen mama sandalyem var isterseniz bakın 450 tl
GmzEfln- Asyaveannesi04 Evet onun memnun kalanını çok duydum ama sanki rahat edemezmiş gibi geliyor. Aslında taşınabilir olması benim için önemli bütün akrabalar şehir dışında
Asyaveannesi04 GmzEfln- içine minder de aldım ben çok rahat oldu, ama şuan en çok kullanılan mama sandalyesi o olduğu için bulunması baya zor, sitesinde felan yok