Alprslanatess 3 aylık bebegım var toplasan beş kez kusmustur sadece normal mi kızlar bu hani etrafımdaki yakınlarımın bebekleri hep kusuyormus benim ki koşmayınca tuhafıma gıttı biraz
EmineYilmaz Alprslanatess benim büyük kızım hiç kusmazdı küçük kızım kusuyordu ilk aylar ama 4,5 aylık bitti şükür . Normal bence iki türlüde
Sorusormomm Alprslanatess bence sevinmelisin🥹 arkadaşımın oğlu çok kusardi bize geldiği zaman ev koltuk halı üst baş kusmuk içinde kalırdı fiksirirdi ağzından. Burnundan 🤧 reflü varmış çokta gazliydi bir keresinde geldi emdi kucağıma aldım gazını çıkarmak için bir kustu omzumdan aşağı heryer kusmuk sil süpür neyse yattı gazını cikaraym diye annesi altını açtı bacakları ile karnına bastı bastığı gibi bı kaka yaptı bu halı annesinin ayakları pok içinde benim gozlerm yuvasından çıktı 😂😂 o zamanlar hamileydim ama oğlumda kusma sorunu gaz sorunu olmadı hiç
Teusa Töbe ben ne okudum ya. Reflü bebek mi istiyosun arkadaşım yaşayan bilir onun zorluğunu. Çevrende herkesin öyle diye doğru o mu olacak. Bir kaşık kadar kusması normal fazlası çok normal değil demişti bizim doktorumuz yani.
Alprslanatess Teusa bıZım ko tıkanınca çok kusuyor Boğaz’ında kaldığı zaman ve balgamlı kusuyor su aralar
Prenses_dzce Kepekekmegi töbe bismillah ne zaman bitecek bebek kusması dert oldu bebekler her zaman fazlasını kusar bu bir ikincisi kesik şekilde kusmalarida normal yaran süt bebeğin kusmasına sebep olur der büyüklerimiz
Selimikomom Kepekekmegi kustuğundan dolayı günde 10 tişört değiştirmekten bıktım valla bitse keşke kusması falan 🥲
Karan2023 5.5 aylık oğlum aşırı kusuyor dışarı korkarak çıkıyorum artık mağazaları silmekten helak oldum kusan bebek düşman başına der susarım 😂
Alprslanatess Prenses_dzce tam tersi bebek yedıgını kusarsa kilo kaybeder yanı nasıl o süt ona yarayacak ben oyle düşünüyorum
Kepekekmegi Prenses_dzce yanlış kişiye yazdınız sanırım bu arada bebeğin kusması çok da normal bir şey değil büyüklerimizin lafına göre her şey normal zaten
Noname21 Alprslanatess kusması demek her dakika kontrol etmen demek bopuldu mu nefesi mi kesildi diye benim kızımda kusmazdı iyi değil ki
Merveio14 Alprslanatess hayatımda ilk defa bebeğinin kusmasını bekleyen biri görüyorum 😏 wala o kusmalar garibinize gittiği gibi normal falan değil bebeğim biraz önce sürekli kustu vs neyse uyudu o an neden kusuyor üşüdü mü üşüttü mü şöyle mi oldu böyle mi oldu stresini yaşamak hiçte kolay değil
Lilypad Alprslanatess normal canım benim lise çok kusuyordu reflüsü varmış çocumun hiç anlayamadık normal normal dedikleri için eltimn bebeğinde hiç kusmaz