Eles Merhaba , Bayram bitiminde zaten kontrolümüz var o zaman bunu da göstericem ama başına gelen var mı . kızımın kulak arkasında ki yerde sert sabit bı şekilde duran kikirdagimsi bişi var bugün kızım boynunu kaşıyodu o sırada farkettim 😪
Eles Dolores peki sert mi sizdeki de kemik gibi mi . Yeni oluşmuş bı buçuk 2 hafta içinde oluşmuş bişi tahminimce çünkü yoktu böyle bişi
Eles Banu43 doktora gidicektik zaten Çarşamba onkolojiye gidicez de orda göstericem bunu da kızımın beyninde tümör var yeni ameliyat oldu zaten o yüzden endişem büyük biraz 😪
Mavis34 Eles yağ bezesi oluyor geneli ama ultrason ve buyuklugubicin takip gerekiyor 3 cm üstüne çıkarsa alınıyor
byzogretmen Eles biz de aynı şeyi geçen hafta yaşadık bir anda sert bir şey çıktı ve kırmızıydı. Doktora götürdük crp 10 çıktı antibiyotik tedavisi başladı sonra daha da büyüdü kocaman şişti çok kötü oldu yeni yeni iyileşiyor
Eles byzogretmen hangi bölüme götürdünüz acaba bu arada cuma günü yani bayram öncesi son cuma bizde gece kan vermiştik crp 10 yazıyordu ama bize kimse bişi demedi zaten o zaman da bu şişlik yoktu ya da biz farketmemistik bilmiyorum . Crp tam olarak ne oluyor bilmiyorum ama internetten bakmıştım tümör filan yazıyordu. Kızım zaten geçen hafta salı beyin tümör u ameliyatı olmuştu acaba crp değeri onla alakalı miydi bilmiyorum şuan siz crp diyince o geldi aklıma . Size doktor o değer ile ilgili ne soyledi acaba
240519 Eles canım crp kandaki herhangi bir enfeksiyon diye biliyorum ama yanlış da biliyo olabilirim kulağının arkasındaki bağışıklık sisteminin tepkisi dir geçmiş olsun inşaAllah
byzogretmen Eles kusura bakmayın buralara giremedim benim bebeğimin sonradan fena oldu çok kötü şişti. Hatta şu an sağ tarafa geçti. Crp enfeksiyon demek tümör değildir. Bu arada ne oldu ne dedi doktor
Eles 240519 acaba beyin tümörü ameliyatından sonra sonuçta ağır bir ameliyatti .vücudunun ona karşı verdiği bı tepki mi 😪 çok sağolun Allah razı olsun aminnnn inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️
240519 Eles evet canım şu an çok hassas bi dönemdesiniz internette herşeyin çok kötüsü yazıyo internete bakmayın lütfen kötü bir şey olacağını zannetmiyorum bizim de çıkıyo onlardan arada hastalanınca geçirdiği ameliyattan dır büyük