Bukito Merhabalar 12 aylık kızım artık küvete takılan life sığmıyor,banyoya oturak alayım diyorum ama onlar da Maximum 15 aylık içinmiş,3 ay için değil de uzun bir süre için kullanabileceğim birşey arıyorum,önerilerinizi bekliyorum teşekkürler 😊
Ekvatoral Bukito 15 kg a kadar. Oğlum iki yaşında hala kullanıyorz memnunuz. İyi ki almışım dediklerimden
Elika00 Bukito bende kullandım ama tamamen ayakta durana kadar kullandım. Onun yerine bence büyük bir leğen alın çocukların en sevdiği şey o😂
limonvari Bukito 2.5 yaşında nerdeyse oğlum halen kullanıyoruz ve gayet iyi oluyor. 3 yaşına kadar olur yani
momylerce Bukito küvetin içine direk otursa olmaz mı , ben banyo oturağını biraz kullandım çok işlevsel güzel ama 13 aylığız artık kendini tutabiliyor özgür olmak da hoşuna gidiyor. Siz zorlanıyor musunuz 🥹
Bukito momylerce evet zorlanıyoruz çünkü sürekli kalkmaya ya da dönmeye çalışıyor :) önüne birsürü oyuncak koyduk,asla ilgilenmedi
Busra986532 Bukito bazı bebişler seviyor bazıları sevmiyor kızım 10 aylık küvette özgğr kalmayı seviyor küvetine ördek geöi yüzen balık vs aldım onlar oylarken bende bıcı bıcısını yaptırıyorum