Songlkrdmn5 Yldzilhan hiç mi hiç acısı yok canım sadece takıldıktan sonra hafif adet sancısı gibi ağrın oluyor o kadar
Sarisin Yldzilhan benim tahminimden daha az acımıştı boşuna korkmuşum dedim, herkesin acı eşiği farklı tabi ama neticede çok kısa bir işlem 😊
1mom1baby Yldzilhan o bölgede acı olmuyor yapılanı hissediyorsun sadece yerleştirilirken karında ağrı oluyor o kadar takılması 5 dk bile sürmüyor ağrıda hemen geçiyor
1mom1baby Bisaniyebakarmisin benim doğumda elle muayeneler fena olmuştu normal bi muayene değildi :D onla kıyaslarsam spiralde hiçbir şey yok vajinal ultrason olduysanız ona benziyor bi rahatsızlık var ama acı yok
Bisaniyebakarmisin 1mom1baby amaaan o elle muayene çok fena 😨 istediğim zaman yaptırabilir miyim ? Benim 6.5 aylık olduda😁
1mom1baby Bisaniyebakarmisin tabiki adet olduğunuz zaman 2 ya da 3 . günü yani kanamanın yoğun olacağı bi zamanda gidin doktora söyleyin takar eğer şu ana kadar adet olmadıysanız nasıl oluyor bilmiyorum adetsizkende gebelik testi yapılarak takılıyor galiba