Linaoykum_ 6-7 kilo vermiştim. Sanırım 2 kiloya yakın geri aldığımı hissediyorum. Bayram sonrası tekrar sıkı diyet ve spora başlayacağım 🫠
Dolores Linaoykum_ geçen bayramda bu hatayı yaptığım için bu bayram tuttum boğazımı 😀 çikolata 1-2 tane yedim, baklava yine sadece 2 küçük dilim ile sınırlı tuttum. Ekmek hiç yemedim ama pilav yedim 😅😅
Sorusormomm Linaoykum_ odemdir o bol su spor ile gider hemen başlayın ben öyle yapiyrm kısa sürede iki üç kg alınca ekmek hamur işi kesip detoks su spor hemen gidiyor
Minico Linaoykum_ Bu ben😅 diyeti biraz esneteyim dedim konu nerelere geldi şuan çekirdek yiyorum 😬 ama dönüşte tekrar başlayacağım
berkinannesi_ Linaoykum_ bende 1 kilo almışım bugün hemen leslie ve ip atladım akşam da yürüyüşe başlıcam
Linaoykum_ bulut22_ birlikte başlayabiliriz ya bayram sonrası 21 günlük şekersiz diyete başlayacağım tekrar o diyette toplamda 6-7 kilo vermiştim
Linaoykum_ berkinannesi_ gitmeyen kalıcı kilolar🫠 zayıf kızları görünce kendim aynanın karşısına bile geçmek istemiyorum hiçbişey olmuyor